AKTUELNO

Drama!

Naredno pitanje u današnjoj emisiji "Pitanja gledalaca" voditeljka Ivana Šopić pročitala je Marku Osmakčiću.

Kako okečuješ da ti Sandra priđe na žurki, nisi ispao fer prema njoj - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam ni očekivao da će da mi priđe, to je bilo ugašeno. Možda sam je razočarao. Ja jesam pričao sa Marijanom već tad - govorio je Marko.
Da te pitam nešto, i juče kada si ustao, uporno pričaš kao da se to radi o intervalu od mesec dana, a bilo je deset sati - ustala je Sandra.
Ti si Mići rekla da nećeš da uđeš u vezu, a Milanu da postoji šansa - uzvratio je on.
Ja sam vrlo lepo odgovarala, ti nisi slušao. Marko, dobio si negativno pitanje jedno i počeo da pljuješ po meni, kao što si po Sanji, Vanji... Pošto si bezobrazan do zla Boga, da sam videla da si sedeo sa Marijanom, ne bih ti donela voće, nego mišomor. Odnosim mu voće, vidim da sedi tu. Zašto bih ti se obratila na žurki? - nastavila je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Znaš šta radiš da bi se prala. Sve ti je bilo preče od mene! - poručio je Marko.
Ne razumem zašto se ponašaš tako prema meni, ja te nikad nisam uvredila. Nisam svetica, nisam to pokazivala nikad, malopre pričaš: "Pusti ti njene priče". Povređuješ me sinoć svojim izlaganjem, danas svojim izlaganjem, sada. Pitaju gde je nestala zaljubljenost tolika, i ti umesto da staneš ovde i kažeš nešto, ti iz besa kao: "Pa eto, prestala je". Osećam se kao k*rac! Juče smo stajali i pričali, a danas kao... Ja verujem da ti se sviđa Marijana i drago mi je što si našao devojku posle mesec dana. Ali nemoj mene da vređaš, bila sam fer prema tebi - nastavila je Sandra.
Ti si malo htela da bude Federer, da bude sve savršeno, trebalo je da budeš malo Nole! Htela si da se opereš kod Miće i da sve bude perfketno, e ne može! Ja volim jednostavno. Druže, ne može sve da bude perfektno - poručio je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Zadruga