AKTUELNO

Nova ljubav na pomolu?

U toku je Igra istine, Mensur Ajdarpašić postavlja sledeće pitanje Miljani Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana, pošto sam čuo neke priče, da ti se sviđa Krle, reci mi hoćeš li mu dati šansu i kako će teći vaš odnos - nasmejano je pitao Crnogorac.
Nemojte da dirate Krleta, on se danas poljubio sa Deniz. Ja sam lično gledala - ubacila se Milica.
Poljubili smo se u vazduh, ja ne znam šta si ti gledala - dodala je Deniz.

Foto: TV Pink Printscreen

Oraspoložio si me većeras, do malo pre sam plakala. Ne znam zašto pravite sprdnju na moju temu. Čuo si od mene a ne od drugih, nemoj da si licemeran. Pomešane su mi emocije, ne znam šta mi se dešava. Em imam porodične probleme em i ljubavne sada. Očekujem ulazak svoje voljene osobe. Nisam ovo očekivala od tebe, da me digneš pred svima ovde i izdaš me a ja sam ti rekla u poverenju nešto. Treba da crvenim sada pred svima. Uglavnom kad mi se neko dopadne ja se distanciram, ja neću nikome prilaziti. On ako ima potrebu nek priđe, ja neću. Sledeće pitanje imam za Filipa Cara - govorila je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Filipe, s obzirom da si se povukao u priči sa Dalilom, plašiš se da ne budeš igračka i da ona ostane sa Dejanom. Verovatno misliš da sve to ne radi iz osvete, pucaš i emotivno si rastrojen. Da li smatraš da ona neće večeras da odgovara na pitanja jer si ti sa njom prekinuo svaki kontakt? - pitala je Miljana Cara.
Prva stvar, smatram da je Dejan jak muškarac jer stoji čvrsto uz nekoga kada možda većina nas ne bi stajali. Možda je i jači od nekih drugih i mislim da je pkazao kako se neko voli. Za mene ne postoji platonska ljubav nego zaljubljenost, ljubav, privrženost. Nisam zaljubljen, ali mi se jesu neke čudne stvari izdešavale. Da je ona slobodna... - odgovorio je Filip.
Ajde mani te šlagere, tako si i sa Majom bio na Janjuševe oči, svi znamo da te boli uvo za Dejana - prekinula ga je Miljana.
Da je slobodna ili da je drugačija. Mi smo imali ni jedan intiman dodir čak mislim da nismo imali ni neki bliži odnos. Da ona otvoreno nešto pokaže, da neki stav vidim, veruje da bi se kroz vreme zaljubio. Ona je za mene najlepša ovde, tip moje devojke, jaka žena, lepa žena, elokventna. Sve ima a i buntovna, ona ispunjava sve moje zamisli idealne žene. Svako neka tumači kako želi, nisam zaljubljen u nju, ne želim da imam kontakt sa njom. Ne želim biti krivac da neko bude tužan ili u problemu. To da li sam ja neozbiljan vreme će pokazati - naveo je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga