AKTUELNO

Potpuni haos tokom iznenadne Igre istine!

Na iznenađenje svih, umesto emisije "Gledanje klipova", Veliki šef odlučio je da zadrugare okupi i da se u Beloj kući održi Igra istine, koja uvek bude poprilično uzbudljiva, a mnoge mračne tajne ukućana izađu na videlo.

Već na samom početku, Stefan Mihić izazvao je totalnu pometnju, kada je pitanje postavio cimerki sa kojom je pre same emisije ima žestoki okršaj, Sanji Grujić:

Čuo sam danas, postoji taj jedan čovek Nemanja Danilović. Tvrdi da je imao odnose sa nekima od ukućana. Hoću da pitam Sanju, ja znam koja su ta četvorica, a i ti si rekla javno, taman da kažeš sa čijim ocem je bio? Ne možeš da kažeš da nećeš da odgovoriš, ovo je Igra istine! Zanima me koji je tata u pitanju? - pitao je Čolak.
Mima i ja smo bile kod njega da radim neke haljine. Njih dvoje su pričali i malo ogovarali, spomenuo je da je bio sa Dinom. Ja ne mogu da tvrdim to ali imam pravo da verujem. Meni je sad vrlo neprijatno. Rekao je za Dina, Baneta, za Stefana - nabrajala je Sanja.
Ne laži bre, to si sad dodala. To je sve zato što svi znaju da su Mima Šarac i Sanja Grijić najpopularnije prostituke u Beogradu. Za vas dve se zna, a ja ne znam ko je taj čovek, treba da te bude sramota! Prvo i osnovno ja ne živim u Srbiji! Ima koliko hoćeš ljudi koji su vas je*ali, neka se okači to javno, apelujem na sve moje prijatelje neka okače to - ubacio se Mihić.

U tom je momentu Milana Šarac Mima dohvatila flašu i krenula na Mihića, a zadrugari su momentalno reagovali, dok je Veliki šef prekinuo Igru na kratko i obavestio sve da je Mima kažnjena nedeljnim honorarom zbog agresivnog ponašanja.

O prisnom druženju i odnosu Dalile Dragojević i Filipa Cara bruji javnost, a Irma Sejranić pokrenula je ovu temu tokom sinoćne Igre istine. Naime, ona je postavila Caru pitanje, zbog čega je morala da reaguje Dalila, ali i njen suprug, Dejan:

A zašto ti nemaš poverenja u mene? Neću ja da budem je*ena stranka uvek - pitao je Car Dalilu.
Ne verujem ti, jer si pričao da je porodica razlog tvoje želje da odeš a posle si rekao da sam ja razlog. Ako hoćeš da izađeš napolje odavde, padneš u depresiju, ne učestvuješ nigde u programu i odeš kući - rekla je Dalila.
Mi smo se družili, meni si se ti dopala, možda sam loše procenio da li si mi dala povoda. Stojim iza toga da mi nisi dala povoda, stojim iza toga da sam ja kriv. Nikada neću pokušati ništa, niti ću te poljubiti, niti ću tražiti da budeš sa mnom a još manje da nekoga ostaviš. Sve će biti kako ti želiš, ako ti želiš da pričamo biće tako, ako želiš da se sklonim skloniću se - rekao je Filip.
Nema tu priče, ja znam da ona nije zaljubljena. Danas sutra, da je Pele bio ovde, i da je krenuo na kapiju ona bi krenula za njim i zadržala bi ga, ona je takva - ubacio se Dejan.
Ja sam izgubljena i je*eno ne znam gde sam! Možda sam uradila nešto zbog čega se kajem, povređena sam i ostavite me na miru! Izgubila sam osećaj za sve ovde i za ljude napolju. Bila sa Dejanom ili ne, ko mi uopšte garantuje brak za ceo život? Zašto njega žalite, a ne mene? Ko mene žali? I on je radio neke stvari, nije on cvećka! Ne zanima me ništa više, gušim se! Zaigrala sam se i kraj, krivo mi je što ću ga izgubiti kao druga - urlala je Dalila.

Nakon ovog šokantnog priznanja svo troje, Dalila, Dejan i Car napustili su Belu kuću i obavili razgovor, a Dalila nije mogla da obuzda suze, dok joj je Dejan sve vreme govorio da će odluku doneti nakon što bude video klipove. Ona mu je priznala grešku, a Car je pokušao da ga uteši, te mu je rekao da je sve deo Daliline osvete njemu.

Dalila je odlučila da sve obelodani, pa se još jednom suočila sa zadrugarima i priznala im da je muči savest i da je ona glavni krivac za sve što se dešava trenutno, dok je Dejan sa knedlom u grlu slušao kako mu supruga slama srce:

Moram da vam kažem svima sad! Po prvi put sam sad u životu kriva! Kriva sam zašto ne razgovara sa majkom, zašto ne priča sa bratom, zašto ne jede meso, zašto nije sagradio u kuću tamo gde je trebalo, ništa za sve to nisam bila kriva! Sada sam prvi put kriva! Pustite me da se nosim sa ovom krivicom i ostavite me na miru! - urlala je Dalila.

Marijana Zonjić i Marko Osmakčić, potpuno neočekivano, završili su u vezi, a mnogi smatraju da će Stanija Dobrojević tu umešati prste i sve upropastiti. Lepi Mića stavio je Marka na težak test i pitao ga da izabere između Marijane i Stanije:

Kad bi sabirao poene ko je gde pogrešio ja bih trebao da izaberem Staniju, jer me nikada nije izneverila. Čak i kada se naljutila bila je iskrena, pravo da vam kažem nisam mogao da spavam zbog toga. Ni u jednom trenutku nikada nije ni pomislila meni loše, a Marijana u nekom trenutku je imala dostas opcija i ja sam bio rezerva. To niko ne voli i ja to negde imam u glavi. Ali sa druge strane meni Stanija ne može da da taj osećaj koji može Marijana - govorio je Marko.
Totalno je okej da ćeš izabrati druženje od mesec dana nego vezu od dva dana, a oni moraju da te lože malo - rekla je Stanija.

Marijanu je povredilo Stanijino ponašanje i izlaganje, pa je napustila Belu kuću u suzama, a Marko nije čak ni krenuo za njom, što ju je dodatno rastužilo. Naime, ona je shvatila da joj Dobrojevićeva nije prijateljica i sve je smatrala brutalnom izdajom.

U jednom momentu je doleteo i Marko, pa pokušavao da je uteši i ubedi u to da je ona jedina devojka u njegovoj glavi i srcu. Poručio joj da bi on uvek izabrao nju i da nema potrebe da brine, ali se činilo da Marijana nije bila sigurna u njegove reči:

Ti si meni sve ono što ja tražim od cure, nežna si, draga si, fina si, meni si super - rekao je Marko.

Odmah nakon završetka Igre istine, Car je sačekao Dalilu u izolaciji i započeo svoj monolog. Njoj nije bilo jasno šta Filip očekuje od nje u ovoj situaciji, dok ju je on molio da prestane da plače i analizirao joj svoje emocije, u koje zadrugarka i dalje sumnja:

Očekujem samo da budeš dobro i da ne plačeš. Sam za sebe bi bio monstrum da želim nešto loše. Rekao sam nekome, daješ mi neke naznake ali to ništa ne mora da znači. Da nisi udata bila bi sa mnom, prevnuo bi ceo svet da to bude tako, ali je*iga, ne očekujem ništa od tebe. Od tebe sam i previše dobio. Ti odaberi kako želiš da se ovo nastavi, da li ćemo pričati ili ne, da li ćemo se družiti ili ne - rekao je Car.

Filip i Dalila su razgovarali do ranih jutarnjih časova o svom odnosu, njenim problemima u braku, kao i trenutnoj situaciji, a došlo je i do svađe, kada joj je Filip pomenuo Stefana Karića i uhvatio u laži, posle čega su zaspali ljuti jedno na drugo:

Kakav si ti lažov! Namerno te pitam za Karića, jer je bilo priče da li si ga gledala, ja te sad pitam da li si mene gledala u ogledalu, ti kažeš da nisi. Ja znam da jesi na početku žurke - govorio je Car.
Nijednom nisam porekla sve to, evo, danas sam ispričala sve, prva sam rekla da postoje neki provblemi. Ne znam šta pokušavaš! Od*ebi, ja sam luda što i pričam, sa tobom! - pobesnela je Dalila.

U video - prilozima pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga