AKTUELNO

Oni su zatvorili spektakularnu noć!

''Zadrugovizija'' sa temom ''Život je lep'' je u toku, a narednu grupu koja je nastupila čine Sandra Čaprić, Nikola Grujić i Tanja Jovićević. Oni su zajedno doneli odluku da nastupe uz hit Mirze Selimovića i Ivane Selakov ''Da se opet rodim''.

Foto: TV Pink Printscreen

Na samom početku Nikola i Sandra su zapevali u duetu, a onda se pridružila i Tanja. Svi su od njih najviše očekivali, jer su svo troje profesionalni pevači. Zadrugari su ih iz bekstejdža posmatrali sa uživanjem.

Foto: TV Pink Printscreen

Nastup ove grupe možete pogledati u nastavku ovog teksta.

Nakon nastupa, usledili su komentari stručnog žirija.

Foto: TV Pink Printscreen

Vas dvoje ste mladi, ima vremena za aplauze. Žena je izašla iz konfor zone i otpevala nešto što nije njen fah. Ne nakon, život bih dao - rekao je Dejan Milićević.
Ti si čvrst narodnjak, on je kao neki šlager, baš kidanje. Voleo bih da vam pravim muziku i da se cimam oko vas. Grujo, nisam znao da ovako kidaš - dodao je Đekson.
Šta god da kažem je smešno. Tanja, Sandra i Gruja, ovo je nešto nestvarno. Takva emocija, Tanja ti si predivna, znaš koliko te volim. Sandrice moja lepa, nemoj da budeš tužna i da plačeš, samo da budeš lepa i da pevaš. Svi ste super - komentarisala je Ana Korać.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam ostala bez teksta! Vi ste večeras pobednici - govorila je Nada.
Bez si*a, gu*ova i jeftine pornofrafije, lepo i svedeno. Imali ste priču, lepo bas je bilo gledati - nastavio je Maca.

Foto: TV Pink Printscreen

Komentare stručnog žirija možete pogledati u nastavku ovog teksta.

Autor: Pink.rs

#Nikola Grujić

#Sandra Čaprić

#Tanja Jovićević

#Zadruga

#Zadrugovizija