AKTUELNO

Ovo se ne propušta!

Kao što ste već navikli, nedeljno popodne rezervisano je za novu dozu najaktuelnijih premijernih priča naših poznatih ličnosti. Ove nedelje u ''Premijera - Vikend specijalu'' naši premijerci spremili su turu novih premijernih priča, koje će vas držati prikovane uz program televizije Pink od 13.30 časova.

Video: TV Pink Printscreen

Legendarna pevačica i rijaliti zvezda, Zorica Marković, u razgovoru sa Nemanjom Vujičićem otvoriće dušu pred milionima gledalaca, a u jednom trenutku potresne ispovesti Zoricu su savladale emocije pa je pustila suzu.

Foto: TV Pink Printscreen

Markovićeva se do detalja osvrnula na svoj buran život i ispričala priče koje nikada nisu ispričane, a čak se osvrnula i na ljubavnicu pokojnog Šabana Šaulića. Ko je ona i kako joj je Zorica pomogla, saznaćete u velikoj ispovesti sutra u ''Premijera - Vikend specijalu''.

Foto: TV Pink Printscreen

Nedelja za nama je bila nedelja skandala, a premijerna kamera je bila na svim važnim dešavanjima, od Italije do Srbije.

Premijerna kamera se nije gasila, a na programu televizije Pink moći ćete da ispratite i ispovest Nade Topčagić koja se kao gost iznenađenja pojavila na rođendanu fudbalera Zlatana Ibrahimovića. Šta je sve Nada prolazila na izazovnom putovanju, saznaćete u ''Premijera Vikend Specijalu''.

Foto: TV Pink Printscreen

A posle duge medijske pauze, u goste kod Bojane i Tijane u studio stiže pevačica Indira Indi Aradinović.

Foto: Instagram.com/indy_ara_indira

NE PROPUSTITE NOVO IZDANJE ''PREMIJERA - VIKEND SPECIJALA'' SUTRA U DOBRO POZNATOM TERMINU OD 13.30 ČASOVA NA TV PINK!

Autor: M.M.

#Premijera-Vikend specijal