AKTUELNO

Šok za šokom!

Kao i svake nedelje, u ''Premijera - Vikend specijalu'' u velikom intervjuu sa Nemanjom Vujičićem premijerna ličnost otvorila je dušu. Ovog puta to je legendarna pevačica narodne muzike, Zorica Marković.

Mitar i ja smo i dan danas veliki prijatelji. Zakačila sam to srećno vreme, Zorica, Marinko, Miroslav, Snežana, bilo je jako lepo, te turneje su prelepe. To su cirkusi bili. Bilo je ljubavi među kolegama, bilo je sek*a koliko hoćeš, na tonu. Najgori smo bili Era, Lepa i ja - priča pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Osvrnula se i na situaciju kada je bivšeg muža uhvatila u preljubi:

Ne mislim da sam imala loše odluke, ne praštam prevaru. Istina je da sam posle moje promocije za pesmu ''Mirno spavaj Nano'', na nekom brodu, otišla sam kući, vratila se kad moj Gagi se ljubi sa nekom ribom i to filmski. Posle su bili u braku, al pukli su posle 20 godina. Dva puta sam stala na ludi kamen, okliznula se, ali nisam se ni ogrebala, a oni su potonuli - kaže Zorica.
Ta priča propala pevačica, ja sam pevala svadbe da bih odhranila svoju decu. Odabrali su mene za film ''Tesna koža'', bila mi je velika čast, taj film mi je mnogo doneo, Lane i ja smo bili prijatelji do poslednjeg dana - dodaje pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Iskoristila je priliku da se otkrije nešto i o svom sukobu sa Snežanom Đurišić.

Ja nju volim, ona je pevačina. Ali kad sam otvorila restoran ona prijavila, kao smeta joj buka. Pa od čega ti živiš - prokomentarisala je svoj odnos sa Snežanom Đurišić.

Svojevremeno je imala opaku bitku za život.

Da ja nisam dobar čovek, Bog mi ne bi dao još jednu šansu. Bila mi je zapušena glavna aorta srčana, ja sam ponosna na svoj ožiljak - otkriva Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Na estradi se svi redom švalerišu, i to ne samo na toj sceni, već na svim scenama - istakal je ona.

Osvrnula se i na razne bitke svojih kolega koji se sude oko dokazivanaj očinstva, pa otkrila da je na njihovoj strani.

Ja moram da budem na strani svojih kolega. Keba je priznao dete, Miroslav će priznati. Što su pravile decu sa njima kad su znale da su oženjeni - priča Markovićeva.
Šabanovoj ljubavnisi sam pomogla da peva kod mene u kafani, nek mu je laka crna zemlja. To je bilo pre 15 godina, ja nisam znala da mu je to ljubavnica, samo mi je jedno veče pokaza telefon, a ono piše ''Šaban'' - ispričala je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.