AKTUELNO

Kratko i jasno!

Marijana Zonjić, aktuelna učesnica Zadruge 5, trenutno vodi bitku sama sa sobom zbog svojih ljubavnih problema i brodoloma koji joj se dešavaju. Nakon bliskog odnosa sa Markom Janjuševićem Janjušom, uplovila je u vezu sa dečkom, koji joj je kako kaže bio simpatičan od prvog trenutka kada ga je ugledala. Međutim, posle nekoliko dana, Marko Osmakčić i ona su uzajamno shvatili da im nešto fali i izneli svoje nezadovoljstvo o tome svojim bliskim prijatejima.

Foto: TV Pink Printscreen

Na tu temu, oglasila se najbolja drugarica Marijane Zonjić, Maja Tačina koja je iznela svoje mišljenje na ovu goruću temu.

Marijani Janjuš ne treba u životu, dečko je neozbiljan, on je samo za propast. Zašto je ušla u bilo šta sa njim nije mi jasno jer joj se nikad nije sviđao. Marko voli zrele žene i zato je probao nesto sa Rešićkom ali nije ona njegov tip, iskreno mislim da ona nije ničiji tip muskarca, previše je brbljiva a to muškarci ne vole a i nije neka riba da se razumemo. Veza Marka i Marijane bi bila idealna ljubavna priča jer su prelep par, da nije on tako nestabilan. Tu se umešala Stanija koja je zaljubljena u njega i poludela je od muke kad je videla da je sa Marijanom. Svesna da joj je Zonjićeva ozbiljna pretnja i zato je počela da je ogovara a on je to shvatio kao klik i zeleno svetlo da se nada da će biti sa njom jer je on pre svega opčinjen Stanijom. Kratko i jasno Stanija se umešala i pokvarila im je sve, a bili su idealni. On sad misli da mu Stanija daje nadu da ce biti s njim, prosto devojka na njega ima uticaj. Sa druge strane Marijana je nepoverljiva i povređivana od strane muškaraca, sa punim pravom ijma takav stav. Najvažnije je da nju nisu poljuljale te problematične veze, jer je sinoć na Zadrugoviziji pevaja odlično i izgledala besprekorno!

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga