AKTUELNO

Niko nije mogao ni da nasluti!

U toku je specijalna emisija koju vodi voditeljka Dušica Jakovljević. Naime, ona je u ovoj emisiji ugostila majku Milice Veselinović i brata Dejana Dragojevića, Davida Dragojevića. U toku emisije pušten je prilog u kome su glavni akteri bili Dalila, Filip Car i Sandra Čaprić, a kako je prilog izgledao pogledajte u nastavku.

Nakon kratkog priloga, David je počeo sa komentarisanjem, a Dušica ga je ovom prilikom upitala:

Šta se Dejanu u stvari stavlja na teret? - glasilo je pitanje za Davida.

Foto: TV Pink Printscreen

Stavlja mu se muvanje. Ona to vrlo vešto radi. Pravi kašu od Dejanovog mozga, to je ono što ja vidim. Prebacuje loptu na njega. Ona za Dejana ne može da kaže nešto. Imao je tri devojke u životu i bio je veran. On gleda u luster, a to što se desilo sa Tijanom Ajfon, njemu je tada bilo zabranjeno da više ikoga dovodi u Veternik, mislio sam da je sve ovo igra. Vidi se da joj je Dejan dosadio - rekao je David, a na pitanje o odnosu sa Dejanom imao je da doda:

Foto: TV Pink Printscreen

Oni su gradili kuću i brak, a da mama ništa nije znala. Nije ni znala da će se uzeti. Očigledno je da znaju svi novinari, sve rade za novine. Ja sam bio na moru, mama me je zvala i plakala. Tadašnja moja devojka pomenula za to, svi su je napadali. Nakon što se moja mama uključila u taj rijaliti i rekla da nije znala za ženidbu, stigla joj je poruka od Dalile: ''Nećeš videti svoje dete, nećemo ti više nikada doći u Veternik'' - pričao je David.

Detaljnije u nastavku:

Autor: N.Ž.

#David Dragojević

#Dejan Dragojević

#Dušica Jakovljević

#Filip Car i Dalila Dragojević