AKTUELNO

Šok!

U toku je specijalna emisija, voditeljka Dušica Jakovljević je vaš večerašnji domaćin. Naime, ona je u ovoj emisiji ugostila majku Milice Veselinović i brata Dejana Dragojevića, Davida Dragojevića. Publika je imala priliku da pogleda prilog o problemima i svađama bračnog para Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Izgleda da smo mi krivi za ovo. Manipulacija klasična, prebacivanje lopte na porodicu. Doslovce se us*ala zbog svega. Pravila je spletke, sklanjala, uvek je sve bilo idealno bez nje. Uvek se nešto takmičila, od vređanja, psovanja, kletvi. Neka neko kaže da li je neko od nas govorio takve stvari, sada su se svi izmirili a najgore kletve su izgovarali. Ista ta koju sada doziva i govori kako joj nedostaje, nju je najgnusije vređala. Ja imam sve skrinšotove i sve čuvam, kad dođe vreme sve ću pokazati. Oni se svi sada vole a govorili su najgnusnije stvari jedni o drugima. To je takav jedan šljam, katastrofalno - govorio je David.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako ti je izgledala scena kada ostavlja nešto Caru na krevetu? Jel to ta vrsta manipulacije o kojoj pričaš? - pitala je Dušica.
Ona ima neke emocije prema njemu, to je sigurno. Zajubljenost možda. Da nema osećanja ne bi vikala, ne bi se drala. Nikada se ni zbog čega ne bi iznervirala a da ima veze sa njim. To kako se ona ponaša sada prema Caru, nju to podseća na njenu vezu sa bivšim dečkom Mladenom, sve se to nekada davno videlo. Jer ona voli takav odnos, ona voli dranje, svađanje, ludilo i haos. Evo sada pravi Cara ljubomornim tako što je prišla ponovo Dejanu. A Dejan ne zna gde je. I naravno posle će se obrnuti stvar - naveo je Dragojević.
Misliš li da Dejan vidi bar jedan deo realnosti? - pitala je voditeljka.
On gleda sve kroz ružičaste naočare. Kada je neko zaljubljen, prelazi preko svega. On treba da mućne malo glavom, idealizovao je previše. Mislim da neće opstati, ali njihov život njihova stvar. On razmišlja da će ići u nazad, da se vraća par koraka unazad, a ne zna da je to najbolje, da krene od nule. On je trenutno u tunelu - odgovorio je David.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga