AKTUELNO

Turbulentno na samom početku!

U toku je emisija "Pretres nedelje" sa Milanom Miloševićem. Rezervisan termin za raskrinkavanje i padanje maski kojih se zadrugari grčevito drže najduže što mogu. Voditelj je pokrenuo prvu temu a to su pobedici prve Zadrugovizije. Voditelj je zamolio Marka Janjuševića Janjuša da ustane i iznese svoj stav.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro veče, kratko i jasno ću odgovoriti na tvoje pitanje. Zašto sujeta, ljubomora? Zato što je*eš ti to takmičenje ako nema toga. Došao sam da pobedim realno, pa sve ovo je jedno takmičenje! Kad sam igrao košarku, uvek sam hteo da pobedim. Kad izgubimo od nekih koji mislimo da su lošiji ti je*eš sve po spisku, tako i ovde mislim da sam bio bolji od nekoga, to je moje pravo - govorio je Janjuš.
Dejan i on su bili zanimljivi, dali su koliko mogu da se razumemo. Kakva koreografija, dali su ono šta su mogli i gotovo - ubacio se Miki.
Jesi u pravu, ali da li je realno da dobijem nulu za onaj nastup? Boli me ku*ac realno! - rekao je Janjuš.
Najvalidnije u rijalitiju je samo pobeda od sms-a, da se razumemo! Narod ne glasa samo za nastup nego i za jnas unutra - naveo je Đuričić.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad se toliko buniš, zanima me što nisi svoju ženu odabrao danas?
Ona je pobedila i smatram da svi koji su pobedili su to i zaslužili. Ovi ostali su se potrudili, dali sve od sebe, a nisu ni pohvalu dobili - rekao je Dejan.
Ja sam navela Mensura jer je on meni bio top, a čak i mene kad su proglasili pobednikom rekla sam da sam imala kiks i da nisam baš bila najbolja. pogrešila sam tekst ali sam se potrudila da izvučem maksimum - dodala je Dalila.
Momci i devojka su to toliko dobro izneli i razneli. Takva šminka, transformacija, tako lepo upakovani, stajling , Mateja kad se onako bekeljio, da je otišao u Holivud slikali bi se sa njim iako ne znaju ko je - govorio je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto nisi rekla da ti se dopada Mensurov nastup? - pitao je Milan.
Ja sam rekla da mi se dopada i rekla sam da nisu za poređenje iskreno, ono ne može svako da iznese. On je bio za to da sam trebala da ga kritikujem, a ja sam samo rekla da sam zadovoljna i da je bio super. Za Mateju moram reći da su imali svetski nastup. Čak i da ga ne spomenem iskreno to ne znači ništa, meni se to podrazumeva. Da se razumemo i da je najgori, za mene će uvek biti najbolji za sve i u svakom slučaju - odgovorila je Milica.
Zamisli da je on rekao da je Mina kepša od tebe kada su ga to pitali? - nastavio je Miliošević.
Mina jeste lepa devojka, ja nemam problem sa tim - odgovorila je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga