AKTUELNO

Iskren o svemu!

Nakon što je obavio razgovor sa svojom ženom i Sandrom Rešić, Dejan Dragojević ostao je nasamo sa Rešićevom pa joj se poverio i priznao svoje greške:

Ako tako misliš onda joj to reci - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja neću da ona ispada u problemu što ne oseća ništa prema njemu, a on je to izjavio. Ti si juče rekla da smo mi počeli iz inata, koji bre inat? Mi nismo ni znali da ćemo biti zajedno, ta situacija je tek posle krenula. Mi smo tu kuću hteli, kuća se ne pravi iz inata, nema teorije da se to tako radi - rekao je Dejan.
Ja ti kažem da bi možda njoj bio tu za nju, moraš sam sebi da pomogneš. Tu smo mi, izaberi koga hoćeš, ako ti treba sa nekim da popričaš. ništa ne moraš, ni ovde ni u životu - savetovala ga je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako sam ja u problemu, iznerviraće se. Ako se iznerviram ja, ona će biti još gora. Podržao sam je u tome, umesto što sam je smirio. Mi se tako negde pratimo i gasimo. Ja sam prvi svestan svoje greške, ovde sam ih napravio tri. Ona bolje zna kako funkcioniše rijaliti nego ja, a ja sam na tome da protumačim sve - dodao je Dejan.
Šta te boli uvo ko će kako da komentariše? Niko nije nosio taj teret, ni Mića, ni Miljana a ni ja, nego ste vi. Ja tebe i razumem jer koliko god sam temperamentna, i kad legnem sama sa sobom u krevet, razmišljam o svemu. Ja mogu da se kontrolišem u trenutku. Tu je i došlo do sudara. Što tražite krivca jedno u drugom? Sada dodatno opterećuješ svoj mozak takvim stvarima. Čija god da je krivica, ne funkcioniše trenutno. Ja nisam ni na čijoj strani, da sam za vas zajedno, da jesam, ali moj mozak ne dozvoljava da ostanete zajedno a ne funkcionišete zajedno. Nije da se iscrpela sva mogućnost. Ja ću biti prva tu za vas. Razumem te jer imam i ja te momente, ali probaj sebi da daš...pusti je i pusti vreme. Za mene ne može da ti zameri, pa da je ne znam šta. Ja sam odvajala Ša od Tare, pričala sam mu šta da radi i kako. Govorio mi je da ja hoću da ga razvedem od žene, a kad se saznalo prišao mi je i rekao da me je lagao - objasnila je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nesvesno sve to radim - zaključio je Dejan

Detaljnije u video-prilogu u nasstavku ovog teksta:

Autor: N.B.

#Dalila i Dejan Dragojević

#Sandra Rešić