AKTUELNO

Voditeljka "Paparaco lova" pred kamerama "Premijere" otvoreno je govorila o uspehu emisije koju vodi, porodičnim putovanjima sa suprugom i ćerkom, ali i njenom vaspitanju.

Posle kraće letnje pauze, voditeljka Ana Pendić Radoš vratila se na TV ekrane u novoj sezoni emisije "Paparaco lov", koja je počela prošle srede, a i večeras gledaoce Pinka očekuje uzbudljivo izdanje ove emisije.

- Posle skoro četiri meseca pauze i očigledno se publika uželela naše emisije. Mnogo toga se radilo preko leta, to što se mi ne emitujemo, ne znači da ne radimo. Ekipe su vredno radile, pojačali smo broj ekipa, ima nas svuda. Ništa nam više ne može promaći! Prošle srede bili smo malo blagi, ali već od srede, u ovoj drugoj epizodi, krećemo žestoko. Uspeli smo da ulovimo Nikoliju, koja je dugo krila da je trudna, pa je niko nije video posle porođaja... Uhvatili smo Marijanu Mićić u 8. mesecu trudnoće, Miju Borisavljević, Natašu Bekvalac posle sudara, Boru Đorđevića, imaćemo i Teodoru Džehverović... - najavila je voditeljka, koja ponovo planira put na egzotzičnu destinaciju.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi uvek tokom zime ispoštujemo moju želju, da idemo u neke toplije krajeve. Iako sam ja zimsko dete, prezirem zimu, a moj muž obožava da skija i onda... Desilo se da smo u razmaku od mesec dana išli u Dubai na plus 30 i na Kopaonik, na minus 20. Put u Dubai je bio poklon mog muža meni, za rođendan. Iako mi je rođendan u januaru, ja se nadam još jednom novogodišnjem poklonu pre toga, a svakako za rođendan bih opet u toplije krajeve - objašnjava Ana, koja se osvrnula i na svoj odnos sa ćerkom Sarom.

Foto: Instagram.com

Nas dve imamo otvoren odnos, ja zbog vrste posla provodim mnogo vremena sa njom. Mislim da je to dobro za žensko dete, da nema tu neku vrstu zadrške, preteranog straha od autoriteta vezanog za majku. Učim je da sve treba da mi kaže dok je ovako mala i uspevam u tome.

Autor: D.T.

#Ana Pendić Radoš