AKTUELNO

Preokret!

U toku je radio-emsija "Amnezija", koju vodi i uređuje Bane Čolak. Naredni gost je Dejan Dragojević.

Kako si danas? - pitala je Sandra Rešić.
Ekstra. Danas sam najbolje od svih dana. Borio sam se sam sa osobom, kad gaziš misliš da ne možeš, a onda ti svaki korak uspe - rekao je on.
Dalila je rekla da sinoć nisi izdržao, danas joj nisi prišao. Da li misliš da možeš da izdržiš da joj ne priđeš i budeš ono što ona želi? - pitala je ona.
Danas mi je bilo teško, dok nisam uzeo smoki, zatvorio oči i slušao radio. Ja sam maštovit i shvatio sam da joj treba prostora. Onaj osećaj koji mi je bio u stomaku, nema ga. Mislim da će mi je svaki dan biti sve lakše. Isprazniti bazen je teško, a teško ga je napunit. Ako je Bane rekao da je bila na korak na razvoda, da li će ona reći ili ne. Ja nju volim i voleću je zauvek. Pokušaću da smanjim sve moguće, da li će moći da je vidi na njoj je... Pokušaću da progovorim, nisam od kamena. Pokušaću sebe iznutra da uništim, ali njoj ću udovoljiti - govorioje Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta je značilo da si maštovit? - pitala je Rešićeva.
Slušam kako se smeje, vi govorite šta se dešava... Vidim da joj je zanimljivo, to je Dalila koju znam. Da li će ona odgovoriti na vaše pitanje ili njegovu konstataciju... Ono što svi misle ja msilim da nije tako. Baziran sam na odnos mene i nje, šta radi sa strane me ne interesuje. Pokušao sam na sve načine, najviše sam je gušio, razmišljam ko šta može da prokomentariše, shvatio sam da sam pogrešio. Mene briga više nego nju, žao mi bude. Kad sednem dva i dva su četiri, u pravu je. Ja neću komentarisati - rekao je Dragojević.
Da li misliš da je normalno dati deo nagrade? - dodao je Čolak.
Ne znam, onako kako radi, ona će da odgovara. Moje društvo ne može biti neko ko se tako okarakteriše - rekao je on, a onda je Dalila upala u radio.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga