AKTUELNO

Haos za crnim stolom!

''Pitanja gledalaca'' su u toku, a voditelj Milan Milošević pročitao je sledeće pitanje

Ismevala si Sandru Rešić i rekla si da ona uopšte nije bolja od vas i da ona nikako ne može da bude osvojiva tvrđava, kad je tako lako pustila Marka u svoje gnezdo - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

To je tačno. Rekla sam da nije u redu da pričaju za njega da je nesposoban i zašto se ona predstavlja da je neosvojiva tvrđava, ao smuvala se sa Markom posle jednog dana i sutradan završila sa njim u krevetu, to za mene nije osvojiva tvrđava - rekla je Sanja.
Ja se nikada nisam uzdizala ili tako nešto. Lepo je kad me neko tako predstavi, ali ja to nikada to nisam rekla. Ja o tebi nikada nisam rekla da si laka devojka ni ti sam te ikada prozivala - rekla je Sandra

Foto: TV Pink Printscreen

Gde si ti to zaključila? - upitao je Milan.
Nisi ti mene nikada uvredila. Ne mene lično, nego generalno sam to rekla što se tiče spuštanja. To je bilo konkretno na temu kad je Marko u pitanju. Desila se situacija kad si rekla nisam ja tebi ni Sanja ni Vanja - rekla je Grujićeva.
Sanja se uvek pronađe uvređenoom kada neko spomene devojke lakog morala. Mi ispadamo loše što se družimo i češkamo, ali sad neke što su bile sa dvojicom, trojicom, one ništa - rekla je Mimas.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekla je da joj se sviđa Zola...Dopustiću mu da te izj**e i da mu popu**š kur*c. Jeb*m li ti mater kur***sku - ubacila se Miljana.
Meni je baš lepo kad ovako ustanem kad se ovo desi..Pa ove devojke su top, pa kako čovek da ih ne voli - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u video-prilogu: 

Autor: N.Ž.

#Milana Šarac Mimas

#Miljana Kulić

#Sandra Rešić

#Sanja Grujić