AKTUELNO

O ovom odnosu bruji Bela kuća.

Naredno pitanje u današnjoj emisiji "Pitanja gledalaca" voditeljka Ivana Šopić pročitala je Sandri Čaprić i Marku Osmakčiću.

Što se ne smuvate, baš biste bili lep par? - glasilo je pitanje.
Nostradamus je bio u pravu, a kad sam rekao da će ovo da se desi, bio sam lud - dobacio je Stefan Mihić.

Foto: TV Pink Printscreen

Da čujemo koja je vrsta vozila - dobacio je Lepi Mića.
Sandra je Bentli - istakao je Marko.
Tešimo se jer smo ostavljeni, to ću da kažem. Ja sam i sa Carem komentarisala da je Marko najlepši. Inače me je Marko prvu izabrao u karantinu, pevala sam mu na prozoru. Ja sam njegovo sunce, pustila sam ga da leluja sa drugim devojčima - istakla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

To je san svakog muškarca, da te pusti malo tako - dodao je Marko.
Lepo nam je za sad, hi-hi-hi, ha-ha-ha, tako je najbolje - istakla je Sandra.
Ako se sećate ja sam tvrdio da veza Cara i Sandre nema budućnost, da je jedini momak koji odgovara Sandri je Marko i obratno. Apsolutni sklad, pri mišljenju sam da, ako Sandra hoće, može da ima Marka večeras. Marko kaže da je Sandra sunce, a da su oblaci oko nje, to znači da je Sandra poslednja stanica, da hoće da se još malo iživi, da vrda i napravi krivine. Tvrdio sam i sada tvrdim da će do kraja biti zajedno. To sam rekao, jedina devojka je koja može da ga dovede u red - rekao je Mihić.

Foto: TV Pink Printscreen

Sandra je dobra za njega, zašto da ne. Još prvu noć je rekla da je sunce i da će da vidi do kraja da je ona sunce. Marko se vraća suncu. E sada da li je finalna ili sledeća stanica, pokazaće vreme. Marko je nepopravljiv, ako ga neka smiri, to je do te žene - istakla jke Stanija Dobrojević.
Sunce, sad idi u mesečinu - rekla je Sandra Marku.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.