AKTUELNO

Drama se nastavlja!

Tanja Savić letos je navodno bila u tajnoj vezi sa gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem zbog čega ga je navodno dugogodišnja devojka Kristina Beronja otpratila sa Instagrama.

Foto: Instagram.com/beronjakristina_

Gradonačelnik je imao neobaveznu romansu sa popularnom pevačicom, a ova vest je razbesnela njegovu devojku, te ga je odmah otpratila sa Instagrama.

Foto: Instagram.com/beronjakristina_

Sa druge strane, Stanivuković prati i dalje Tanju Savić, a i ona njega.

Foto: Instagram.com/beronjakristina_

Inače, sve je počela kada je voditeljka Jovana Jeremić u emisiji "Paparaco lov" iznela detalje navode afre pevačice i političara, ali je prećutala njegovo ime.

- Evo ekskluzive. Čula sam da je jedan mladi političar bio s Tanjom u tajnoj ljubavnoj vezi. Nije iz Srbije, iz Bosne je, i nije Dodik. Ko je? - uz osmeh je otkrila Jovana.

Veza Tanje Savić i gradonačelnika Banja Luke Draška Stanivukovića je navodno bila tajna jer je on u to vreme imao dugogodišnju devojku. Upoznali su se preko zajedničkih prijatelja nakon teškog perioda koji je pevačica imala sa suprugom Duškom Jovančevićem tokom borbe za starateljstvo nad njihovom decom.

Foto: TV PINK PRINTSCREEN/INSTAGRAM.COM/KIJA KOCKAR/TANJUG/STRAHINJA AĆIMOVIĆ

Inače, internetom kruži snimak koji dokazuje da se Savićeva i ovaj političar i te kako dobro poznaju. Na pevačicinom zvaničnom Jutjub kanalu, nalazi se video na kom se vidi kako ona poziva Stanivukovića da izađe sa njom na binu.

- Hoćeš li da gostuješ u mom spotu? - upitala ga je na bini pevačica, na šta se on osmehnuo i naručio pesmu „Poludela”.

Foto: YouTube Printscreen

Autor: M.M.