AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest o navodnoj aferi pevačice Tanje Savić i gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića, koju su do nedavno vešto krili od očiju javnosti, a onda je voditeljka Jovana Jeremić rešila da otkrije celu istinu o odnosu pevačice i političara, ali i da je u sve umešana i Kija Kockar.

Foto: instagram printscreen

Na društvenoj mreži Tviter se oglasila i ćerka Milorada Dodika, Gorica, pa rekla šta misli na temu ljubavnih afera Stanivukovića.

Naravno, jednu iznajmi da mu glumi devojku, drugu plati da ništa ne demantuje, sa trećom se snima. Prave od njega nekog frajera, a svi znaju pravu istinu pa i ovi što ga brane – napisala je Gorica Dodik na Tviteru.

Podsetimo, Jovana Jeremić je u emisiji "Paparazzo lov" otkrila da poseduje pouzdane informacije da je Savićeva bila u vezi sa mladim političarem iz Bosne, kao i gde su se viđali i sastajali, te da joj je izvor jedan drugi političar. Nakon izjave voditeljke, domaća javnost je vrlo brzo saznala sa kom političaru je reč, a Tanja ništa nije želela da demantuje.

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić, TV Pink Printscreen

Autor: P.R.

#Draško Stanivuković

#Gorica Dodik

#Jovana Jeremić

#Kija Kockar

#Tanja Savić