AKTUELNO

Haos se nastavlja!

U toku su ''Nominacije'' kroz koje će nas voditi voditelj Milan Milošević, a sledeći zadrugar koji je dobio reč je Miljana Kulić:

Martina je svedok da se ja ničijoj nesreći ne sladim, iako smo bili u najvećim sukobima. Znači apsolutno se tuđoj nesreći ne sladim. Mislim da nije trebala da uđe zajedno sa Dejanom da rešavaju ovaj ljubavni problem. Smatram da se setila da ima probleme u braku, dok se krivica nameće Dejanu. On je zbog Dalile spreman da se isponižava najstrašnije. Danas je žena izjavila da on treba da bude u društvu, kao da mu ona traži devojku ovde - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Smatram da je to trebalo napolju da se završi jer je njihov brak ovde prezentiran kao savršeni. Dalila je navikla na muškarce poput Cara. Ja da sam radila nešto sa Banetom Đokićem, bilo šta, naravno da bi produžili izolaciju. Odluči se šta ćeš, ili ili. Otežavaš ovom momku, ali ja ne verujem da je Dejan hladan. Ja se njemu divim koliko izdržava, prosto sam zapanjena koliko on može da ''proguta'' za nju. Treba da s estvari konkretno nazovu pravim imenom. Ne razumem ovde, u celokupnoj situaciji mi je jedino žao Dejana, nemam razumevanja za svo troje. Dejan, naravno, iskusno ne želi nju da ostavi nego želi da ona njega ostavi. Filipa poznajem iz prethodne sezone, volim ga, budala je za sebe, 700 evra sam mu dužna... Da znaš Filipe da te to čela kad budemo izašli odavde. Ostaviću Dalilu, šaljem filipa u izolaciju - rekla je Kulićeva.

Sledeći je reč dobio Mensur Ajdarpašić:

Nisam se mnogo mešao niti sam komentarisao. Danas sam prišao Dalili, ne zbog kadra i svega ostalog, nego zato što sam osetio potrebu. Ja nju u nekim situacijama ne razumem, ona to vrlo lako može da stopira i prekine, sa tolikom lakoćom. Ja ne znam kako on sve izdržava, ja ne znam kako bih. Pričao sam sa Dalilom i rekao sam joj takve stvari. Ne treba ti neko ko će da se igra s tobom, ko će te iskoristiti kao rijaliti figuru. Odvojte se i prekini to. Svima je bilo zanimljivo da me gledaju u prošloj sezoni kako vilenim. Svima je to intresantno. Tomović je poznat kao neko ko rastura brakove - rekao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja bih ovo tvoje poštova da je potkrepljeno kodeksima. Danas je Matora rekla da si bio sa nekom oženjenom ženom. Ne možeš ti sutra udariti ovom momku šamar, a da ja ustanem i kažem nulta tolerancije za to što si uradio. Ti si možda robot, ja bih tebe podržao kad tako ustaneš i počneš da pričaš kao pop, ako stoji sa si ispravan. Za mene je propust, da ti tako principijalan, svesno praviš dete maloletnom detetu, a ne znaš ni šta njeni roditelji misle o tome. Ti si meni danas dokazao koliko tebe neke stvari pogađaju, a ne znaš ni da li je ona trudna - ubacio se Car.

Foto: TV Pink Printscreen

To meni nije problem, možda je tebi. Oni više slušaju Mikija, nego nikoga. On makar iskreno kaže neke stvari i ja to podržavam. On je intresantan za projekat i ova priča je zanimljiva za rijaliti. Ja govorim o njegovoj ličnosti koja ne postoji. Ja nisam neko ko će da sudi, nego samo komentarišem. Neka proba i nek radi šta hoće, ako misli da će mu to doprineti u rijalitiju. Okej, ako je on nekom lep i zgodan, al on po meni nema smisao za humor. Ličnost koja se samo kreće u ovoj prostoriji. Malo sam nejasan sebi i konfuzija mi je u glavi. Polako Dalila....Ja ne hranim sebi ego kao neki njegovi drugovi. Ja sam ćutao kad sam bio nominovan...Jedina razlika između mene i nje je to što ja ne radim sve zarad rijalitija. Ona zna da je ja volim i ne gledam je kao nekoga sa kim bi bio, gledam je kao sestru, kao rod. U ovoj situaciji između njega i nje, svi ste očekivali da ću verovatno da pošaljem jednog od ova dva učesnika, a ja ću poslati Dalilu kod Dejana u krevet, a Cara u izolaciju - rekao je Ajdarpašić.

Detaljnije u nastavku ovog teksta:

Autor: N.Ž.

#Dalila Dragojević i Filip Car

#Mensur Ajdarpašić

#Miljana Kulić