AKTUELNO

Ne može da je prepozna!

Dalila i Dejan Dragojević nastavili su razgovor na klupi pored jezera, a onda je usledila i rasprava zbog njegovog ponašanja.

Ne znam šta ti je koji đavo? Uopšte ne znam. Meni dani prolaze kao da nisam ovde,ja sam tako izabrala...Kao da sam na odomoru sa društvom. Tvoje je što nećeš da se družiš, tvojeje štonećeš da plešeš. Sve je tvoj izbor. Sve što tražim je sloboda i osećaj ne griže savesti. Mene je savest pojela. Onda se pitam zbog čega? 28 godina imam, nemam sto. Znam kakva je situacija, ti se prvi ne bi jeo...Ti se nikad ne jedeš - pričala je Dalila.
Spominješ sitnice - rekao je Dejan.
U pravu si, kriva sam ja! Ti si najbolji na svetu. Pusti me da se gušim u svojim greškama - prekinula ga je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Najviše me boli da ne izgubimo sve što smo stekli - istakao je Dejan.
Vidiš šta pričaš...Sa ovim ponašanjem ćemo sve izgubiti, pupčana vrpca i to - nastavila je Dalila.
Ti si me navikla - dodao je Dejan.
Rekla bih ti sad na šta si sve bio naviknut, pa ti nije trebalo specijalno vreme da se odvikneš. Šta sam sve prošla za ovih pet godina, glavom o zid da udaram. Žele da me vide slomljenu i razvedenu - nastavila je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Da mene boli uvo, znaš kad bih ti prišla ili kad bi meni bilo teško, nikad. Ne želim te ucene. Naporavi svest, da nismo pupčana vrpca..Znamo se, top odnosi, stavni na stranu brak. Je l' ti razumeš da ja kad sedim sa vama prinuđena sam da se svađam? Nema šale i za*ebancije - pričala je ona.
Uvek smo se sprdali - dodao je Dejan.
Uvek je fokus na drugim ljudima i onda ajde da jedemo, a posle da spavamo. Nikakve priče van rijalitija - rekla je Dalila.
Ne želimda izgubimo nas u smisli kako smo živeli ovde. Nešto može da pređe u naviku i tako ostane. Mislim da ćeš hteti skroz drugi tok života. Nisam te uvredio, to je ono što mi prođe kroz glavu. Da ideš par dana u Beograd, kod Matora - nastavio je on.

Foto: TV Pink Printscreen

A ti bi otišao? Ja ne mogu tako! Hoću da odem kod drugarice, ne mora par dana, ali ceo dan. Mogla bih da te zamislim da odeš - govorila je Dragojevićka.
Mi se nikad nismo razdvajali, to je ono što ja ne mogu. To je ono na šta ne mogu da se naviknem, ne mogu da svarim u glavi...Znam kako smo živeli - nastavio je Dejan.
Šta ako uzmemo stan i Matora zove mene da izađemo? Ti ostaneš kući i plačeš? - pitala je ona.
Ja smatram da ti ne bi izašla u toj situaciji. Takav smo život napravili - rekao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Gori si nego ljubomoran muškarac koji lupa šakama o sto! Ja ne mogu da funkcionišem na žurci jer me ti gledaš - nastavila je Dalila.
Pa gledam jer si lepa - dodao je on.
Šta bi bilo da Luks menezove u izlazak? - pitao je Dejan.
Okej, u ovoj situaciji kako se osećam. Izlazio si ti... - odgovorila je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga