AKTUELNO

Miljana Kulić ga je najviše poželela!

Lazar Čolić Zola je novi učesnik "Zadruge 5". Voditeljka Dušica Jakovljević ga je dočekala u Pinkovom studiju i pokrenula teme o aktuelnim dešavanjima.

Je li jedva čekaš da uđeš unutra - pitala je Dušica.

Foto: TV Pink Printscreen

Naravno, ovaj put idem na 100%. Dogovorio sam se sa Miljanom da damo šansu jedno drugom. Ovaj put nećemo imati konflikte, uzalim sa 50%. Pitaću i Čolaka da se takmičimo tamo oko muzike - rekao je Zola.
Da li će ti Miljana zameriti dopisivanje sa Anakondom - glasilo je pitanje novinara.
Pričaću vam, bilo je svašta, bilo je i intimnih prepiski, ona je brisala neke poruke, pa pokazala šta njoj odgovara. Moj drug i ja smo čuli da se Anakonda i Ana Spasojević bave nekim poslom. Čovek mi je ispričao da je pozvao neke dve ribe i da su ga dočekale Ana i Anakonda - ispričao je Zola, pa dodao:
Svaki momak kad je u vezi, voli nešto sa strane. Najpametnije je da platiš, neće te cimati, slati i tako. Ja sam to priznao. To radi većina muškaraca,
Koju su cifru uzimale - pitao je novinar.
Ne znam, to ne zanm, njen je blam što je ona iznela te prepiske, ja sam je pitao da mi slika si*u. Moj drug je ozbiljan biznismen, ima sve, ali mi se družimo od malena.
Nadam se da ću dobiti priliku da puštam muziku na žurakama, da ljudi vide kako to izgleda. Ja sam sad na 50%. Kada su ljubavne pesme u pitanju i kada vidim tebe dobijem inspiraciju - rekao je Zola Dušici.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je tačno da ti je Miljana pozajmila 50 hiljada eura - pitao je novinar.
Ne, to nije istina - rekao je Zola.
Ko ti je najzamiljiviji u kući - pitala je Dušica.
Dalila, Dejan, Car. Ja sam za to da budu srećni i podržaću ako se desi razvod, što da ne - ispričao je Zola, pa pomenuo da je sreo Maju Marinković:
Zaljubila se u Cara, ja joj kažem da će se pomiriti sa Janjušem, ona se smeška. A i on, znamo šta je uradio sve zbog nje - rekao je Zola, pa prokomentarisao Irmu Sejranić:
Ona je top, dobro se uklopila, meni je iritantna. A moram da vam ispričam ovo za Kuliće. Nazvao sam Mariju, pitao za zdravlje, te neke situacije. Čisto da kažem Miljani da je dobro. Tako da nije nemoguće da se pojavi i ona ovde. Ja sam joj rekao šta je bilo bilo je. Odreagovala je jako pažljivo. Kao da sam nazvao svoju majku. Ja njoj i njenom suprugu želim brz oporavak. Bez obzira što se izdešavala između nas - pričao je Zola.

Svaki momak kad je u vezi, voli nešto sa strane

Autor: N.V.

#Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola

#Zadrugari