AKTUELNO

Iako su na sva zvona objaviljivali da su srećni i zaljubljeni, izgleda da je svemu došao kraj.

Vest o razvodu Aleksandra Vuksanovića i Sonje odjeknula je domaćim medijima, ali još više vest da je Lukas ponovo zaljubljen i srećan. Naime, nakon bračnog kraha pevač nije mnogo čekao već je uplovio u vezu sa Branislavom Pašajlijom o čemu je Pink.rs prvi pisao.

Foto: Printscreen Instagram

I ona je bila u istoj situaciji kao Aca Lukas budući da je još uvek u braku sa Željkom Pašajlijom sa kojim ima i dete. Oni su se hvalili na sva usta kako su savršen spoj, a pevač je izjavio i da planira da provede život sa mladom Lozničankom. Ona je napravila čak i profil na društvenoj mreži Instagram kako bi sa svima mogla da podeli svoju sreću i brojne fotografije sa Lukasom, ali i sa poklonima koje je od njega dobila.

Foto: Instagram

Ipak, izgleda da je njihovoj ljubavi došao kraj budući da su oboje izbrisali sve zajedničke fotografije, ali i svaki trag da su uopšte i bili zajedno.

Foto: Printscreen Instagram

Pročitajte još: BLAM DA VEĆEG NEMA: Nikoliju GAZDA KLUBA zamolio da PRESTANE DA PEVA DA MU NE RASTERA GOSTE!

Foto: Printscreen Instagram

Da li je u pitanju neka nova odluka da privatni život ipak sačuvaju za svoja četiri zida ili su se posvađali i na svoju ljubav stavili tačku, još uvek nije poznato. Ovaj korak od njih svakako niko nije očekivao.

Autor: J. V.

#Aca Lukas

#Branislava Pašajlija

#Devojka

#Raskid

#pevač

'