AKTUELNO

Sve joj teško pada!

Sandra Čaprić bila je naredna takmičarka sa kojom je voditelj Darko Tanasijević obavio intervju pre večerašnjeg izbacivanja, a neizbežna tema bio je odnos Dalile Dragojević i Filipa Cara.

Imala sam ozbiljne oscilacije, nisam znala šta me je snašlo, nisam sad nešto bolje... Ja sam na odnos sa Carem stavila tačku odmah, ali ne mogu da kažem da me ne pogađaju neke stvari, utiče na moje raspoloženje. Ne mogu da se načudim kakvih ljudi ovde ima, to me pogađa. Kad on govori o Dalili, ne mogu da verujem koliko je mogao da laže o nekim stvarima. Ja sam žena od trenutka, jedino sam njemu dala priliku, šansu i poverenje, želela sam da mu verujem, ali imala sam kočnicu. Njemu nijedna žena neće verovati! - istakla je Sandra na samom početku.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li još uvek postoje neka osećanja? - pitao ju je Darko.
Danima razmišljam, više mi je krivo što sam izmanipulisana na neki način, još gore što je pred kamerama. On je potencirao na vezi. Bio je simpatičniji početak, nego veza. Sve se ugasilo, a i dalje ne mogu da dam odgovor zašto se to desilo i zašto mi je to uradio. Ne mogu da nađem odgovor, želim da stavim tačku, ali ne može da me interesuje, sad učestvujem i u toj predstavi. Nisam htela danas da ga pipnem, neću na probama, odradiću taj dan. Nemamo kontakt, a jutros je došao i pitao ko je u krevetu pored mog i rekao da se vraća u ponedeljak. Verovala sam da će biti tu za mene. Meni ovo sve teško pada, iz dana u dan sve teže, krenulo je puno mržnje i gneva, ja taj život ne živim napolju. Ja svoje grimase ne mogu da sakrijem - odgovorila je pevačica.
Ne možeš, vidi se šta ti ne prija. Hajde da pričamo o Dalili i Caru, šta vidiš i kako ocenjuješ njihova ponašanja? - nastavio je Tanasijević.
Ima jake obostrane emocije, to svi vide, samo Dejan ne. Tj. vidi, ali to sputava u sebi, kao što sam se ja povukla u sebe i ćutim. Kad pričam o Caru, to mi izaziva suze, a to znači da ta osoba nije dobra za mene. Ja sam neko ko ima stav, sve sam sama postigla, ali iskreno, kao da sam se umorila od svađa i rasprava. Ne vidim sebe u raspravama ovde, nije u mom stilu, niti želim da iznosim mišljenje, nisu mi toliko bitni i iskreno sam razočarana. Dalila je gledala mene kroz nju, a ja sam gledala nju kroz mene. Iste smo na neki način. Imamo zid, a unutra smo emotivne. Ja sam videla da ni ona ne zna šta sad radi, ne znaš u kom je ludilu, pomešale su se emocije. Ne umem da ti objasnim stanje naše. Jedan dan se smejem sa njim, posle pola sata plačem. A to se i Dalili dešava. Možda je i do nas, ko zna šta nam se dešava... Da sam ja prezaljubljena, to su gluposti, ali ovde je drugačije. Ispala sam žrtveno jagnje, mada sebe ne smatram žrtvom, ali njoj sam verovala, smatrala sam da mogu da joj tražim i savet. Kad su meni bile nominacije, ona je ustala i rekla da se razočarala u mene, da bi posle ispalo da sam ja samo paravan. Moj izraz lica govori više od reči. Bilo mi je jako neprijatno kad sam pričala sa njom, bilo me je sramota, jer znam da ništa sa Dejanom nisam uradila. Mislila sam da im je idealan brak, rekla sam da bi svaka žena volela supruga kao Dejan. Lep je, prepametan, ima svoje stavove, ima šta da kaže... Ali ne znam što ne govori kad je njegova tema u pitanju, ali ga i razumem, jer ne želi da ona ispadne kriva za sve i da je on nju pljuvao. Vidi sve, ali sputava samog sebe - dodala je Čaprićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ko je na koga ljubomoran tu? - pitao je Darko.
Ona iskreno meni ne može da drži moralne pridike, veze sa vezom nema da ja jurim njenog supruga. Ona je vukla mog dečka napolju, a meni govorila da to nije za mene. Na neki način je tu bila u pravu, ja sam pala na tom testu, saplela sam se, nije mi bila potrebna ta veza. Ja sam sve osim zlobna, nikom ništa nažao ne bih učinila, o Dalili sam pre Zadruge mislila da je veštica, pa sam promenila mišljenje na bolje, pa sam opet promenila mišljenje. Ne mislim da je loša, dešavaju se situacije, ali je meni učinila loše. Niti joj mislim loše, niti dobro - odgovorila je Sandra.
Ima li Marko šanse da osvoji srce lepe Ivanjičanke? - upitao je Tanasijević.
Ne, vidim i da se promenilo ponašanje, verovatno zbog Marijane - dodala je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.