AKTUELNO

Haos se nastavlja!

Bivša zadrugarka Maja Marinković bila je gost u emisiji ''Pitam za druga'' na RED televiziji, koju je ugostio voditeljski dvojac Stefan Kandić Kendi i Stefan Milošević Panda. Ona je iznela šokantne detalje i svoju stranu priče na temu svađe sa Branislavom Radonjićem Brendonom:

Foto: TV Pink Printscreen/N.ŽUGIĆ

Greška. Imala sam narandžasti kupaći kostim. Ja se svog tela ne stidim, mi smo se goli rodili. Nisam bila gola pred Brendonom. Prvo je dečko izmislio, hoće da gradi svoju karijeru na tuđoj grbači. Ja sam otišla na more kod Anje Todorović, u taj apartman. U sobi pored je bila njena sestra koja je bila sa svojim dečkom. Ja sam se svađala sa jednim dečkom, pa je Brendon rekao kako se svađam sa svojim ocem. Međutim, nije snimak snimao Brendon, nego taj dečko od te njene sestre. Ja ću njih tužiti, oni su za mene indijanci. On je video da pregledi u klipu sa mnom skaču, pa je jedini razlog svađe u stvari to što nisam htela sa njim da snimim klip - rekla je Maja, pa je na pitanje da prokomentariše Brendonovu izjavu da ne zna ko je otac tog deteta, imala je da doda:

Foto: Printscreen YouTube/Brendon Vlog Serbia

To ću izneti u javnost, imam analize sa kiretaže. To me je najviše povredilo. On je dečko takav kakav je, gej. Imam poruke koji su mi momci slali, da je on pisao nekom momku kako želi da ga vidi golog. Nije sramota biti gej i nije ništa loše u tome, ali treba čovek sebe da prihvati. Tužiću i njega i tog dečka, pa nek se njih dvojica tamo ganjaju. On je o meni izmmišljao stvari i nije znao da ceni prijateljstvo sa mnom. Nisam ja nikad pomislila, pokazivao mi je slike njegovih ''batica'' - rekla je Marinkovićeva.

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: N.Žugić