AKTUELNO

Darko Lazić i njegova devojka Barbara Bobak i dalje odmaraju u Egiptu, odakle su živim uključenjem na Instagramu ponovo skrenuli pažnju na sebe i podigli prašinu.

Zaljubljeni par sve vreme je čitao poruke pratilaca, a kako bi dodatno izazvala pažnju, Barbara je isprovocirala pitanja na koja je znala da će izazvati odjek u javnosti. "Ajmo neka škakljiva pitanja" - poručila je Barbara, a želja joj se brzo i ostvarila.

Dok su čitali pitanja i pozdrave, slušali muziku, naišlo je i ono najintrigantije, na koje je Barbara, stiče se utisak, jedva čekala da odgovori.

Foto: Printscreen Instagram/barabara.bobak

- Ana ili Marina? - glasilo je sledeće pitanje, a Barbara je rekla: "Ana, uvek Ana".

Inače, pevač i njegova verenica Marina Gagić, koja mu je podarila sina Alekseja, rastali su se nakon što je u javnosti isplivala njegova afera sa Barbarom. Marina je poručila da Darko ne može da viđa dete kada je sa Bobakovom, dok je ona pre toga ispričala da ju je Marinin i Darkov sin Aleksej nazvao "mama".

Foto: Pink.rs

Darko i Barbara su zbog ovog lajva na Instagramu dobili mnoštvo negativnih komentara jer je pevač svaki čas u lajvu naskakao na Barbaru i sve vreme je ljubio.

Autor: D.T.

#Barbara Bobak

#Darko Lazić

#Marina Gagić