AKTUELNO

Bez dlake na jeziku, kao i uvek!

U sinoćnjoj emisiji "Gledanje snimaka" došlo je do žestokog okršaja između Miljane Kulić i Dejana Dragojevića. Miljana, koja ovih dana brani Dejana i staje na njegovu stranu, smatrajući da je Dalila skoro pa učinila javnju preljubu, iznervirala se zbog bezobraznog ponašanja ovog zadrugara koji joj je drsko odgovarao. Stvar koja je Kulićevu dodatno izbacila iz takta je trenutak kad je Dejan pomenuo njenu majku, naglasivši "Pozdrav za Mariju iz Bara",

Foto: TV Pink Printscreen

Prethodno se Dalila izvinila Miljani za to što je pominjala njenog sina, a Kulićeva je uzvratila izvinjenjem. Posle ovog haosa, stupili smo u kontakt sa Miljaninom majkom Marijom, koja je osula žestoku paljbu po Dragojevićima.

Foto: Pink.rs

Tek je sad tom malom ovnu Dalila upregla rogove. Rogovi mu sada služe da bode sve koji mu ukazuju na to da je bio ovan od kako se prvi put pojavio na televiziji. Podržavao je svog brata Davida, koji je takođe radi opstanka otpočeo vezu sa Subotićkom. Tada je Dalila u inat Aleksandri i Davidu i u inat svom bivšem vereniku Mladenu Vuletiću ušla u vezu sa njim. Klasična rijaliti veza zarad priče i opstanka. Kasnije, kad su uvideli da ih Dejanova porodica ne podržava, oni su u inat porodici otišli na venčanje bez ikoga i sa Jovanom Jeremić. Nikada između njih nije bilo ljubavi i strasti. Uvek su glumili da se vole i da su zaljubljeni. Nikada nije bilo strasti, pratili su kamere kako bi se grlili i ljubili - započinje Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Dalila, kad je videla da su David i Aleksandra završili vezu u "Zadruzi 2", rešila je da i ona završi sa Dejanom, jer nema kome da tera inat i uspela je da ga odvoji od porodice. Baš mi je drago što je sad od malog ovnića postao veliki ovan. Znala sam da od njihovog braka nema ništa! A sad, pošto je toliko veličao Dalilu, a uopšte nije sjajna, sve mu je bilo top i evo šta je dobio. Čak je znao da se u Bosni već udavala za nekog vašardžiju, koji je imao ringišpile i dete iz prvog braka, izlazile su fotografije po novinama još tad. Tako mu i treba jer je i on nju koristio za rijaliti - nastavlja Kulićka.

Foto: INSTAGRAM.COM/DALILA_DRAGOJEVIC_OFFICIAL/PINK.RS/P. RADOSAVLJEVIĆ

Ona je uvek mnogo više zarađivala od njega, od toga su živeli, vukla ga je i učila kao da mu je majka, a ne žena. A on je jedno đubrence koje ne vidi svoju porodicu, kakva je, ko sa kim, zbog čega, nasilje, pijanstvo, nigde ništa, pa našao Miljani da kaže što sam ja išla pre dve godine sa Anom i Tijanom na more, jer Siniša nijte hteo. Pre toga je on bio sa Miljanom, Željkom i sa mnom 18 dana. Po drugi put sam otišla sa Tijanom i Anom, kako bih se odmorila, jer sam pre toga non-stop jurila za Željkom po plaži.I bili smo u Petrovcu, a ne u Baru. Uvek idemo u Petrovac, čak smo i ove godine letovali tamo. Ako njega žena vara na oči, ja nisam Dalila. Ja sam Kulić Marija, poštena, vredna i verna i najviše mrzim preljube, naročito na televiziji. Nije lepo da se nekome svetiš, ali s obzirom na to da je mene našao da pominje, volim što ovako prolazi, i treba! - govorio Marija, pa nastavlja:
Samo, ne vidim Dalili sreću na duže staze sa Filipom. Opeći će se ponovo. Ne traži se ljubav u rijalitiju. Naročito neiživljeni Car. Trebalo je manje da glumi da voli Dejana, on je njoj samo bio drag kao kučence koje trči za njom. I trebalo je da to prekine davno i da prizna da je sa nje strane bio inat i gulma. Pogledajte slike sa venčanja, njenu facu, gde je venčanica, veselje... Dalila voli momke koji su kao jake face, ali uvek u izborima pogreši i prolazi loše. Vređaju je takvi, tuku, guraju glavu u WC šolju, katastrofa... - dodaja Miljanina mama.

Foto: TV Pink Printscreen

Tako će je i Car vređati, samo polako, još je rano... Znate šta je sve Mini i Sanji pričao. Tako će i Dalili, još gore, reći će joj da je k*rvetina koja vara muža na njegove oči i još gore. Pogotovo i ono što joj je već prebacio, da je pričala o s*ksu. Dalila će i dobiti sve što traži od muškaraca, ali tada niko ne treba da je žali - zaključuje Marija.

Autor: M. P.

#Dalila Dragojević

#Dejan Dragojević

#Filip Car

#Marija Kulić

#Miljana Kulić