AKTUELNO

Ne smiruju se strasti!

U toku je emisija Pitanja novinara. Dok su trajale reklame, sukob Sandre Čaprić i Filipa Cara se nastavio, bivši ljubavni par je prebacivao jedno drugom sve što im je ležalo na duši. Kada su se strasti smirile, Car je otišao kod Marka Osmakčića da ogoli dušu i požali se na pomenutu zadrugarku.

Foto: TV Pink Printscreen

Sam si se ukanalio - vikala je Sandra.
Šta si ti uložila u vezu sa mnom, a šta si ti? Ja nešto jesam - dobacio je Filip.
Tebi se ne obraćam, ne može niko da me vređa i da me naziva spodobom - urlala je Ćaprićeva.
Imaš neku averziju prema njoj i vređaš. Sa mnom nemaš problem, ali kada vređaš nju vređaš mene. Mogu da te zamolim ovako lepo da prestaneš, umem jako da budem neugodan - dodao je Car.
Sad će da te uteši žena - dobacila je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Car je otišao i seo pored Marka Osmakčića i požalio se na svoju bivšu partnerku, a onda se pridružila i Dalila.

Znaš koliko me je puta uvredila. Ja sam ostavio svoju devojku Maju Marinković zarad nje, a ona meni tako govori. Založio sam svoju vezu, ostavio svoju devojku radi nje i rekao sam da mi prija, bio sam iskren. Ona je gledala tebe pa Mensura, sve ja znam. Ona se svađala i preklapa preko mene, upozoravao sam lepo. Kad mi prekipi biće strašno. Mi sad nemamo problem, a ona vređa dobacuje, uzima stvari - govorio je Filip.
Evo sad dobacuje kad sam prošla, utešiće te žena - dodala je Dalila.
Ma ja sam se više puta iznervirao radi tebe, sve mi je jasno. Ja nekad kuvam umesto tebe, svala čast kako si ti miran - dodao je Osmajkić.
Gutam, jer se se bojim sebe. Sam sebi se nekada divim, ja rešavam stvari direktno koncizno i ona. A vidim da trpim i ćutim, ne znam dokle tako, previše sam miran - nastavio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga