AKTUELNO

Evo kada ga možete gledati!

Dragan Marinković Maca gostovao je kod Tijane Price i Bojane Lazić u emsiji "Premijera - Vikend Specijal" i tom prilikom otkrio sve detalje svoje predstave "Kakva ti je žena, takav ti je život".

Foto: TV Pink Printscreen

Maca se na samom početku dotakao gradova koje su posetili, u kojima je predstava prošla i više nego zapaženo.

Imali smo puno posla. Predstava je zabavno-edukativnog karaktera, nedavno smo bili u Rovinju, Crveni otok, Rijeka, Zagreb... Putujem, radim, predstava je tražena, i nagrađivana. Pre par meseci smo osvojili priznanje na festivalu u Skoplju za najbolju izvedbu, a nedavno je došla nagrada publike i žirija iz Travnika... Ne ložim se ja nešto na to, ali prija. Niko nikad ne očekuje, ne zna se nikad, možeš samo predpostaviti - započinje Marinković.
Predstava je životna, korespondira sa sdašnjošću, ima tu raznih priča. O deci, o brakorazvodnim pričama koje sve nas interesuje. Javljaju se ljudi, bilo je baš u Zagravu nekom paru 44 godine braka, pa su proslavili uz moju predstavu. Bilo je i verdibi, i to su neke lepe stvari. Ja sam taličan - kaže Maca.

Foto: TV Pink Printscreen

Predstava ima svoju poruku, postali smo mnogo samoživi, razmaženi, sebični, posle se čudimo kako ne možemo da živimo u dvoje. Ljubav nije poker, pa da je možemo odigrati na blef. Sa tim stvarima se ne blefira, ne treba se stiditi emocija. Lako ulazimo u veze, lako iz njih izlazimo. Lako odustajemo. Ima mnoštvo stvari koje sam i ja prošao, na kraju krajeva, i neka duge vezu su kao brakovi. Veza je veza, pogotovu ako ljudi žive zajedno - priča glumac.
31. oktobra u Akademiji, Slavonski brod 13. novembra, slovenačku premijeru ću imati 16. novembra u Ljubljani, ali sve možete videti na mom Instagram profilu - kaže Maca.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.

#Dragan Marinković Maca