AKTUELNO

Večeras bez zadrške!

U toku je emisija Zadruga Specijal, večerašnji gost je Mina Vrbaški koja prvi put javno govori o gorućoj temi koja trese javnost prethodni period.

Foto: TV Pink Printscreen

Mina je prokomentarisala intervju Dalile kod Darka Tanasijevića.

Ona samo što ne poleti sa ovim obrvama, ovo je bilo jače od mene. Ne znam šta da kažem. Ona sad okrivljuje i druge ljude a ona je ta koja je napravila celu zbrku. Njena je želja da ostane sa Carem do kraja, ne sviđa mi se ovo uopš'te. Mislim da će sve ovo otići u drugom smerru, iskreno kad je vidim gadi mi se. Ništa mi se ne sviđa, baš mi se gadi. Mene je osuđivala, govorila sve i svašta a sad je ona ta koja sve ovo radi i koja ne može da gleda svog muža. Žalim Dejana iskreno sve ostalo... Malo pre su upoređivali moj odnos sa Care i njen, to ne mjože da se poredi. Naravno da je on uvek na početku fin. A Car koji ljubomoriše što razgovara sa svojim mužem, strašno. Ne znam kako to Dejan i toleriše. Čula sam da se oglasila njegova majka i mislim da je najbolje da malo bolje razmisli o svemu, porodica je uvek na prvom mestu. Na kraju će posle svega plakati i doći u njen zagrljaj. Ni jedna nije žena vredna takvog odnosa sa majkom! - govorila je Mina.
Šta misliš, hipotetički, ukoliko uđe Dalila u vezu sa Carem, da li bi ikada mogla da se vrti Dejanu? - pitala je Dušica.
Sama je rekla, da se ne bi poljubila krišom, nego da svi vide. Mislim da se desi nešto među njima, mislim da nikada više ne bi mogla da se vrati Dejanu. Jeste on mlad ali mislim da bi shvatio da je izgubio pet godina života - odgovorila je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga