AKTUELNO

Zadrugarka između dve vatre!

Tara Simov nalazi se između dve vatre, s obzirom da su joj se vratile emocije prema Mateje Matijeviću, a priznala je simpatije i prema Dinu Dizdareviću:

Ne bih rekla da sam ponovo zaljubljena, ali mi prija, ne mogu da kažem. On je taj koji je potisnuo sve te emocije, kao da je Zadruga 3 bila u nekom prošlom životu. Ne bih rekla da su mi se emocije vratile. Što se Dina tiče, tu je malo komplikovana situacija... Kao da tražim razlog da prekinem neki kontakt sa njim. On je meni možda i najbolji dečko u kući, ali vidim da čačka Marijanu, Čaprićku i slično - objasnila je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam svima pričao o našem odnosu. Ja sam isto osetio da ona ima emocije prema Mateji, ne želim da se mešam tu. Nisam odustao od nje, ali ja osećam da ona ne znam gde bi i šta, dok ona to ne reši - rekao je Dino.
Iskreno, mislim da je i ovaj zadatak sve poremetio, njemu je glupo da dođe i bude tu - prokomentarisao je Mateja.
Iskreno, jeste mi glupo - potvrdio je Dino.

Foto: TV Pink Printscreen

Iskreno, nisam okej u glavi, ne znam šta mi se dešava u glavi. Stvarno ne znam šta mislim i osećam, dala bih sebi još malo vremena, Mateja i ja smo imali malo dublje razgovore, neke stvari su mi jasnije. Ja sebe ne prepoznajem, šokirana sam svojom samokontrolom, šokiraju me moje misli. Nije mi svejedno ni za Dina, s druge strane gledam i Mateju, dala bih sebi još vremena, ne znam. Mateja mi je bolji ove godine, laganiji je. Lagan kao Ša, pozdrav za Ša - priznala je Tara.
Ja sam bio izuzetno ljut, baš zbog tih neraščišćenih računa. Ja sam sve to potisnuo u svom mozgu, vrlo lako praštam ljudima, zaboravljam sve loše. Ona se top postavila, po mom mišljenju, zato ja njoj ne verujem. Jako je kratko vreme, ne mogu da budem 100% siguran. obazriv sam. Meni ne može da se vrati ništa, odmah da kažem. Kad je pogledam, ne osećam nešto negativno. Ja nju i savetujem, kažem joj da je Dino dobar dečko, on je vaspitan, kulturan - dodao je Matijević.
Meni je ovo sprdačina malo, ali nema veze - uvredila se Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga