AKTUELNO

Ovako nešto niko nije očekivao!

Obzirom da u nedelju niko nije ispao iz Zadruge 5, sinoć je u Beloj kući bila održana samo emisija Pretres nedelje sa MIlanom Miloševićem.

Foto: PINK.RS/JELENA SIMONOVIĆ

Na samom startu emisije, voditelj Milan Milošević je pročitao pismo Velikog šefa:

Zadrugari, ovim Vas obaveštavamo da je Milica kažnjena dvonedeljnim honorarom, Irma i Mensur nedeljnim, a Magdalena nedeljnim honorarom. Osim toga, nedeljnim honorarom su kažnjeni svi zadrugari koji su otišli pre nego što je pročitano pismo. Takođe, Sale Luks je kažnjen nedeljnim honorarom zbog šutiranja Sandre Čaprić- glasilo je pismo.

Milica je burno reagovala kada je saznala da je kažnjena pa je sve vreme psovala zadrugare.

Voditelj Milan Milošević je pokrenuo temu u sinoćnjem Pretresu nedelje o odnosu bračnog para Dragojević. Milana je zanimalo kako se Dejan oseća nakon zbližavanja njegove supruge Dalile Filipa Cara i nakon Daliline rečenice "Sve je ovo jedna velika laž":

To mi je bilo najteže, baš mi je bilo teško. Ja imam pravo da patetišem, posle sam pričao sa Sandrom, ali šta je tu je. Moram sam da joj kažem jer veće je kajanje kada ne kažeš nego kada kažeš. Dosta tereta mi je palo sa srce, ali ostalo je još - rekao je Dejan pa je priznao da li se kaje zbog nekih postupaka:
Da li možeš da se vratiš u nazad kada si ti prvi skinuo burmu, prvi je nazvao bivšom, polio, počupao - upitao je Milan
Jesam, puštam da se dešavaju stvari same, stao sam po strani. Ako sam ja to zaslužio neka radi - rekao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Marko Đedović je ustao da prokomentariše ovu temu:

To što on radi je jako sebično, to su neke stvari, koje mi tražimo... Da neko srećan bude pored nas nesrećnih i to nije ljubav. Ja verujem da mu nije lako, kao što verujem da ni u tom odnosu nije bilo lako. Mislim da je još gore što on nije otvoren i neće da priča. Na kraju krajeva, neka je izvređa, bilo bi i njoj lakše. Ja stvarno verujem da bi joj rekao sve i svašta, što bih verovatno i ja u toj situaciji. On ima 26 godina, još 30 puta će proći kroz ovakve stvari. Dalila je meni rekla da svakako ne bi bila sa njim, čak i da nije Cara. Jednostavno se sve ugasilo. Svi smo mi prošli kroz to, misliš da ćeš da crkneš i posle mesec dana te prođe - dodao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Dalila Dragojević je u toku Pretresa nedelje nedelje stavila tačku na svoj brak sa Dejanom, i svima priznala da je veoma prisna sa Filipom Carom.

Ja mislim da sam dovoljno rekla. Ja više nisam njegova žena, to je kraj. Ja sam slobodna i mogu da radim šta poželim. Sada sam u braku samo na papiru. Ja ovako sigurno ne bih reagovala, ne znam od čega me to čuva! Meni je najveća borma sama sa sobom, to mi je najteže u životu. Ja sam bila u vezi, moj otac je rekao da ne zna kako je uspeo da se suzdrži kada je video da me je taj dečko udario i da sam ja prešla preko toga. To mi je jako teško palo, taj dečko me je posle i verio, ali ja nisam mogla sve to da podnesem, da trpim ta alkoholisanja, ali je opet bilo lepo dok je trajalo - plakala je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije ni meni lako u ovoj situaciji, kad ga vidim da plače. Pre neki dan me je zvao da pričamo, ovakva je priča bila... Da zamislim da smo svi seli i večerali, ali da sam ja ustala i da se meni ne sviđa, pa sam htela da uzmem nešto drugo. Onda je tu pomenuo Loznicu, poenta je da na kraju balade shvatiš da je bitnije ono što imaš kod kuće, kakvo god da je. Ne znam zašto uvek želi da me uhvati na taj sentiš, rekao je da samo želi da postanem svesna da ću biti u kanalu, kako će me on jedino čupati. Pa me je uporedio sa onim patikama. Ja ne mogu više sebe da zamislim sa takvim muškarcem. Sa Filipom sam u prisnom odnosu, nemam šta da lažem, to će se verovatno i videti. Ja ne ulazim u vezu preko noći, tako da ne znam da li ćemo završiti u vezi. Mislim da sam sada dovoljno rekla - nastavila je zadrugarka.

Dejan je napokon shvatio da srce njegove supruge, Dalile, sada pripada Filipu Caru, što ga je potpuno razorilo, a zadrugari su ga bezuspešno tešili. Stefan Karić, Marko Đedović i Sandra Rešić su mu se našli kao rame za plakanje, a u jednom momentu su uspeli da ga nasmeju, međutim pre toga, Dejan je besno udarao stvari po velelpnom imanju.

Ono je povraćka. Shvatio sam da vidim neku novu nju, razočarao sam se, mogao sam ruku da dam za nju, sada ni nokat. Pokušaću sve da izbegnem, osećam da sam izbacio iz sebe nešto, u jednom trenutku kada budem presekao, videćete. Ja ovde na pretresu čujem mnoge stvari, pa sklapam kockice. Svestan sam da sam izgubio Dalilu. I dalje se smatram krivcem, nisam video napolju da sam je ugušio. Ona neka radi kako joj odgovara, od danas je za mene providna - ispričao je Dejan o Dalilinom izlaganju.

Foto: TV Pink Printscreen

FIlip Car je u je u toku noći priznao da voli Dalilu, ali pojedini zadrugari mu nisu poverovali.

Emotivan susret Viktorije Mitrović i njene jedinice raznežio je i rasplakao čitavu naciju, a zadrugarka je otkrila kako se ona osećala kada je ugledala ćerku u Rajskom vrtu:

Plakala sam kad je došla i otišla. Njoj je bilo čudno što je videla Drvo i sve, ona nije odmah zaplakala, nego tek kad je shvatila da ja neću izaći. Bilo mi je teško, ali sam onda rekla da znam gde sam i šta sam, imam cilj - priznala je Viktorija.

Foto: TV Pink Printscreen

Eto, počela sam da se družim sa Markom. Mislim, družim... da mi sve olakša boravak ovde, da mi prođe vreme. Sve je to ljudski, Marko je interesantan dečko, uvek sam ga puštala i gledala sa strane. On je raskinuo, ja sam uhvatila neke poglede i ne mogu da kažem. Malo mi je i nelagodno, on je dosta pažljiviji od mene, valjda ću se i ja opustiti vremenom. Svakako da mi prija, neka ide sve svojim tokom. Sve je počelo posle mog rođendana. Ja ispričam sve najgore o sebi, jer mene osoba iskoristi emotivno, zato ne želim da mi bilo ko prilazi. Zapravo nije tako, plašim se toga. Ovo je kombinacija, tako bih rekla - priznala je Viki.
Malo sam zbunjen, mislim da je Viki sve rekla. Stvarno mi je lepo, ne znam šta bih rekao, ne bih da pričam o tome, nemam posle šta da perem i pravdam. Ja sam komentarisao sa Stanijom i rekao joj da je dobra, sva luckasta, meni se kod nje sviđa otvorenost i iskrenost - rekao je Marko o odnosu sa Viki.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene zabole uvo, za mene je ona vazduh. Bila sam uvek tu za nju, nije ispala fer prema meni, želim joj svu sreću. Mislim da idu jedno uz drugo - rekla je Marijana Zonjić.

Marko se potom sukobio sa Marijanom i otrkio svima da ga je mazila po intimnim delovima tela.

Tema koja i dalje intrigira od njenog ulaska u Zadrugu 5 je odnos Tare Simov i Mateje Matijevića. Miljana je ubeđena da su se Tari vratile emocije, a to si i zadrugari podržali, nakon čega je Fran Pujas otkrio da se Mateji nisu vratile, a Tara je uplakna izletela iz Bele kuće.

Tokom pretresa MC Aleks se ponovo ogradila od Jovane Tomić Matora i celokupnog odnosa, što je potpuno razbesnelo Matoru. Obe su stavile karte na sto, nakon čega je usledila žučna rasprava:

Ja sam joj rekla da ćemo se udaljiti posle zadatka. Onda me je Matora pitala da li je moglo nešto da bude pre onih svađa, ja sam joj rekla "Možda", ali me je udaljila ovim svađama - objasnila je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja neću pričati šta je bilo između mene i tebe, nema potrebe. Aleks manipuliše ovom situacijom i pokušava da produži sebi boravak ovde. Da li te je sramota što si se poljubila sa mnom?! - otkrio je Mihić.

Tema koja je takođe bila pokrenuta je blizak odnosu oženjenog Nikole Grujića Gruje i Milane Šarac. Zadrugari su komentarisali da se Milana zaljubila u Gruju, dok je on otkrio da jedva čeka kraj zadatka kako bi se udaljio od nje.

Viktorija Mitrović i Marijana Zonjić zakačile su se tokom pretresa nedelje, a haos je usledio tek nakon emisije. Naime, Zonjićeva nije mogla da podnese činjenicu da njen bivši dečko, Marko Osmakčić, sada uživa u vezi sa Viki. Zadrugarke su se neprestano provocirale, a sukob je eskalirao, pa je obezbeđenje moralo da razdvoji pomahnitale devojke:

Klošarku, napolju se vidimo! Raspadu živi! Prva si krenula da me čupaš - vikala je Marijana.
Narkomanko! Ti ćeš meni da pretiš prijateljima napolju! Glumiš ovde Maju Marinković - vikala je Viktorija.
Ti ćeš meni da pominješ brata! Da li tvrdiš da sam narkomanka?! - ispitivala je Marijana i gađala čašom.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon emisije većina zadruagra je polegala u krevete, pa čak i Car i Dalila, ali pošto je ona stavila tačku na svoj brak, Dalila se napokon prepustila Carevim poljupcima, pa mu je dozbilila da je poljubi. Njih dvoje su se ljubili dugo, pa su na kraju i zaspali kao ljubavni par.

Nove veze i emocije su proradile u Zadruzi, a tek će se videti ko će sa kim biti. Zato pratite Zadrugu 5 i glasajte za svog favorita.

Autor: N.B.

#Zadruga