AKTUELNO

Haos u najavi?!

Folk pevačica Dara Bubamara mnogo se promenila otkako je započela svoju muzičku karijeru, a posebno otkako se podvrgla estetskim zahvatima.

Dara je najviše iznenadila javnost kada je pre nekoliko godina ugradila silikone, i to poveći broj, čime je izazvala mnogobrojne reakcije, a kako se spekulisalo ranije u medijima, pevačica je osim grudi radila i usne i zadnjicu.

Foto: TV Pink Printscreen

Prema mišljenju mnogih, Dara danas nimalo ne liči na "staru sebe", a dok se nekima više dopada njen sadašnji izgled, Bubamarine velike promene naišle su na osude od strane našeg folk pevača Željka Šašića. On ju je jednom prilikom žestoko isprozivao, a sada njegova ćerka Sofija, koju je dobio iz veze sa Sonjom Vuksanović podleže sličnim trendovima i nedavno je po drugi put operisala nos.

– Žao mi je Dare. Bila je smerno dete, simpatično, ne znam šta se sad dešava sa njom. Pokušava da se utrkuje sa klinkama koje su 20 godina mlađe. Žena ima tri glave sa onolikim grudima – rekao je Šašić svojevremeno, a sada priznaje da se plaši da mu ćerka ne krene Darinim stopama.

Foto: TV Pink Printscreen

– Ne daj Bože da bude kao Dara. Vi znate da sam se ja svojevremeno uplašio kada je Dara pokazala svoje grudi, posle sam se nekako navikao i sad mi je sve to super, postane nekako normalno vremenom. Neka stavlja ko šta voli, svi smo kolektivno poludeli – izjavio je Šašić nedavno.

Autor: M.K.