AKTUELNO

Turbulentan odnos!

Filip Car i Dalila Dragojević su u jednom momentu napustili žurku. Naime, Car nije mogao više da gleda uplakanog Dejana pa je rešio da se skloni, a pored toga zafalilo je alkohola što je Caru bio dovoljan razlog da napusti žurku.

Foto: TV Pink Printscreen

Njih dvoje su se uputili u izolaciju gde su krenuli strasno da se ljube, pa su potom krenuli u Belu kuću, gde su napavili pauzu u pušionici.

Dalila je krenula da peva u pušionici, što je Caru zasmetalo pa joj je to i prebacio, ali mi Dalila nije ćutala:

Jesam ti rekao za to pevanje dvosmisleno? Još jednom to uradi, steraću te u sto p*čki materine, i nekome ću razbiti vilicu. A ti dvosmisleno pevaj. Mene nemoj da testiraš, razumeš. Guraj prst u šteker i testiraj da li će te otresti ili neće. Ako te otrese struja, neće ti biti dobro - rekao je Car.
Ovo je neverovatno. Tako razgovaraj sa nekim drugim. Sa mnom tako nećeš, ništa loše nisam uradila - odbrusila je Dalila i izašla.
Nemoj da me nerviraš, znaš da mi smetaju neke stvari - prebacio je Car.
Pušili smo zajedno, ja sam izašao, ako si popušila, izađeš sa mnom. Čekao sam te deset minuta. Seljačke fore kod mene ne prolaze. Ostala je deset minuta, pevala pesme, a Marko i ovi konjušari tamo sedeli i pevali sa njom - govorio je Filip.
Ništa nisam uradila - nastavila je Dragojevićka.
Čuo sam nešto dvosmisleno: "Neću da pušim tuđe, nego svoje". Te stvari meni nećeš da radiš - poručio je Car.

Dalila se potom istuširala i vratila u izoalciju gde joj je Car prišao i rekao kako njih dvoje treba da se ponašaju zajedno:

Kad ja izađem, izađeš i ti... Tako i ja, rekla si mi šta ti sve smeta. Ti svima nešto filozofiraš, ima li negde da se nisi posvađala? - pitao je on.
Ne, kad nisu u pravu - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

A ima li kad ti nisi u pravu? - nastavio je on.
Retko kad - dodala je Dragojevićka.

Dalila i Car su nakon njegovog ljubomorisanja zbog Marka Osmakčića i rasprave završili u krevetu, gde su se pokrili, a zatim počeli da se prepucavaju, ali i razmenjuju vrele poljupce.

Izgleda da je Caru dosadilo da se samo ljubi sa njom, pa joj je stavio do znanja da želi nešto više. Car nije imao mira i želeo je da što pre ima odnos sa Dalilom. On je u jednom momentu stavio ruke u Dalilin donji veš, ali ga je ona naterala da izvuče.

Kada se Car primiro njih dvoje su nastavili da se maze i ljube ispog jorgana, dok nisu zaspali.

Autor: N. B.

#Zadruga