AKTUELNO

Ona je rešila da zapuši svima usta i stavi tačku na nagađanja.

Spisateljica i pevačica Nives Celzijus obračunala se sa jednom damom koja je na Instagramu kritikovala njeno poziranje na društvenim mrežama. Nives joj  je odgovorila u komentaru, a ostali pratioci su je podržali.

Ipak, nije želela da se završi na tome te je ispod jedne fotgorafije objavila i poduži tekst u kom je objanila koliko i šta menja na svojim fotkama.

I tako uhvatim se ja kako u poslednje vreme obrađujem fotke isključivo kako bih smanjila svoje grudi. Ne zato što ih ne volim, već kako bih udovoljila nekolicini onih kojima sise vređaju osećanja. Pokoravam se kome? Osobama koje misle da je moral nešto što se meri u centimetrima tkanine koju nosimo na sebi? Osobama koje misle da žene s nekim telesnim atributom izazivaju muškarce - napisala je Nives.

Nakon toga, dotakla se i onih koji je prozivaju zbog 'oskudnog odevanja'.

Pročitajte još: A GDE JE DEČKO? Voditeljka provela odmor u Crnoj Gori sa drugaricom! (FOTO)

Pritom ne znam jesu li mi gori oni 'izazvani' u kojima takva pojava budi bestijalitet pa pomisle da je slobodno poslužiti se ili oni koji od 'izazvanih' prave nevine žrtve. Kaže lik, videće sve one kad ih uhvati neki manijak i stavi ih na mesto. Ne, ne trebamo manijake, silovatelje, nasilnike, pedofile stavljati na izolirana mesta gde ne štete okolini, već edukovati moguce žrtve kako da ne provociraju iste i po potrebi stavljati ih na mesto. Na kraju ipak ostane onaj koji nije ni primetio grudi jer je uvek previše zaokupljen tvojim osmehom - zaključila je Nives.

Pink.rs

#Fotošop

#Instagram

#Nives Celzijus

#pevačica

'