AKTUELNO

Na brak Dalile i Dejana Dragojevića definitivno je stavljena tačka, a novi detalji njihovog, ali i komplikovanih familijarnih odnosa svakodnevno su tema za crnim stolom u "Zadruzi".

U emisiji "Pitanja gledalaca" Dalila je govorila o svojim osećanjima, otkako je ostavila supruga Dejana posle 5 zajedničkih godina i pred milionima gledalaca uplovila u vezu sa Filipom Carom, dok je Dejan govorio o svojim osećanjima. Tom prilikom, izneli su šokantne detalje o sukobu s članovima njegove porodice, sa kojima godinama unazad nema nikakav kontakt, a o svemu tome za Pink.rs progovorio je David Dragojević, njegov rođeni brat.

Foto: TV Pink Printscreen

Iako izbegava da se javno i naširoko oglašava o turbuletnim dešavanjima između njegovog brata i (bivše) snaje, David je za Pink.rs priznao da mu je krivo jer bi, po njegovom mišljenju, Dejan i posle svega što mu je Dalila uradila bio spreman da joj oprosti i pruži novu šansu.

- Mislim da Dejan nije još uvek načisto što se tiče daljeg odnosa sa Dalilom. Po svemu što gledam, rekao bih da bi se vratio, ali ne bi mogao da se nosi sa tim ui da se pravi kao da se ništa nije desilo... Nije još uvek došao sebi - tvrdi David, kojeg smo pitali šta posle svega misli o Dalili.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne postoji osoba na ovom svetu kojoj želim zlo ili koju mrzim. Njoj želim da jednog dana kada se ostvari kao majka, dobije za snaju jednu Dalilu! Mislim da joj veća kazna od toga ne treba. Želim je samo što dalje od mojih voljenih - kaže David.

On je šokiran izlaganjem svog mlađeg brata, koji ne bira reči kada gledaocima govori da njegova majka, sestra i brat za njega - ne postoje.

Dejan ne zna šta priča! Baš zbog tih njegovih reči mislim da se on još uvek nada pomirenju sa Dalilom, jer zaista njega nikada niko nije izdao, ostavio, izneverio. Ima vremena, nadam se i verujem da će se dozvati pameti. Nemam pravu reč kojom bih opisao kako njegove reči bole nas kao porodicu, a najviše mamu. Neka nam je živ i zdrav i srećan, pa gde god da bio.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: D.T.

#Dalila Dragojević

#David Dragojević

#Dejan Dragojević