AKTUELNO

Da li će ova priča imati srećan kraj?

U toku je emisija "Gledanje snimaka" sa Milanom Miloševićem. Zadrugari su gledali video Tare Simov koja savetuje Dejana Dragojevića povodom cele situacije i govori o svojoj patnji zbog Mateje Matijevića. Voditelj je dao je reč upravo Mateji.

Čuo sam sve, da je imala dve veze, da i dan danas pati, ne znam šta bi sad trebao da kažem sada - rekao je Mateja.
Nije se možda dobro izrazila, ona samo nema iskustva. Verujem da nije prebolela Mateju, vidimo kakvo je njeno ponašanje. Sa Matejine strane ne vidim nikakvu emociju, ali je jako dobar prema njoj, drago mi je što su zakopali ratne sekire. Najbolji je ovakav odnos po njih - govorio je Karić.
Koliko se boriš sama sa sobom? - pitao je Milan Taru.
Nije lako reći pored nekoga koga si voleo. Dosta sam sazrela u prethodnoj sezoni zato se sada dobro ponašam, ali mi je jako teško. Nikada nisam bila spremna na naš kraj, ali eto. Volela bih da to prođe, pričala sam uvek o cvemu tome, Čak sam i Nenadu to govorila, uvek sam ga braila. Uvek kao lav branim naš odnos. Sve sam volela kod njega, od glave do pete, ali je*iga - odgovorila je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja vrlo dobro poznajem Taru, a znam i šta je bilo u trojici i sada, sve mi je jasno, znam i sada kako stoje stvari. Njoj je jezivo teško, setimo se situacije iz emjisije "Narod pita", kada je rekla da jedan dan sa Matejom voli više nego sve vreme sa Ša. Tara je sve vreme signalizirala ko je njoj u srcu. Sve sam uvek znao ali nisam to govorio javno, ona je uvek samo Mateju volela i to je svma jasno. Nije njeno srce autobus da može da stgane pedesetoro ljudi - izjavio je Đedović.
Znam i šta je kome pisala i šta je pričala, znam ja nju vrlo dobro i meni ne može da se folira. Istina je da dan danas voli Mateju, e sad da li može neko da joj se svidi, mislim da može. Sa Matejine strane stvarno ne vidim to, sa njim sam nasamo pričao i nikada mi ništa nije rekao dvosmjisleno, nešto što može da se razume kao znak za pomirenje. Vidim da su u jako dobrim odnosima, vidim da nisu na silu dobri, nego deluje totalno prirodno - nastavio je.
Danas je rekao da nismo bili zajedno da bi bili najbolji prijatelji - nasmejala se Simova.
Da je ona bila ovakva možda sa njim možda bi cela da priča bila drugačija, ali šta je tu je. Mene bi samo jedna stvar brinula, kad bi bili zajedno, da bi ona u nekom trenutku bila ona ista Tara - dodao je Đedović.
Kad bih mogla da vratim vreme, da se pokažem u drugom svetlu, da promenim neke stvari. To bih najviše volela. Meni ni sada nije svejedno kada nešto uradi, ali nemam ni mimiku, a kamoli neku agresivnu reakciju, trudim se da budem normalna i da budem okej. Sve sam uradila što je u mojoj moći da ga vratim, ali eto ništa se ne dešava, tako da kapiram da je kraj - govorila je Simova.

Foto: TV Pink Printscreen

Koliko Tara pati - pitao je Milan.
Vidi se da joj je teško, ja sam super i sa Anđelom a i Mateju gledam kao druga, pa mi je glupo da dajem neke savete. Ali pričale smo, eto recimo rekla mi je što joj je glupo što je odabrao Anđelu a ne nju. Rekla sam joj da nema prava da mu ljubomoriše - odgovorila je Sandra.
Nisam ni malo glupa, mislim da sam sazrela, svesna sam - dobacila je Tara.
Rekla sam joj da smo svi prošli te velike ljubavi i svi želimno da ostanemo prijatelji ali to ne može. Uvek te nešto boli, nešto ti smeta, i ako ne odeš negde i skloniš se ne može da prođe - dodala je Čaprićeva.
Na njene konstatacije, nezahvalno je da potrvđujem. Ja nju najbolje poznajem i jako smo bili bliski, tako da je normalno da sada budem sa njom dosta blizak. Iskreno, mislio sam da će biti krš i lom kad ona dođe, ali baš sam se iznenadio. Ovo mi je sada čudno, još se adapritam - dodao je Mateja.
I ja sam mislio da će biti haos kad ona dođe, mislim da je ovo jedna od najvećih ljubavi - ubacio se Janjuš.
Tara se popravila, što više ne reaguje burno, ponaša se normalno i to je veliki pomak za nju. Svesna svojih grešaka, vidim da pokušava sve da popravi odnos, ali ne možemo ništa, on je taj koji će odlučiti o svemu - govorio je Miki.
Iskreno ne ide ni da e mi družimo, meni je to jasno, ali onako kako sam rekao tako će biti. Iskreno, ne vidim sa njene strane neku lošu nameru, ali ne spuštam gard jer je bilo dosta loših stvari - dodao je Matejević.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga