AKTUELNO

Kada je nakon nekoliko dana osetio prve simptome, Saša Kovačević se testirao, a rezultat je bio pozitivan, dok je njegov brat Rade negativan na virus.

Pevač Saša Kovačević pozitivan je na korona virus, zbog čega se već 10 dana nalazi u izolaciji. Kako mediji prenose, pevač je pre petnaest dana održao koncert sa koleginicom Jelenom Rozgom u Sloveniji, a odmah sutradan, otputovao je u Grčku sa rođenim bratom Radetom.

Kada je nakon nekoliko dana osetio prve simptome, Saša Kovačević se testirao, a rezultat je bio pozitivan, dok je njegov brat Rade negativan na virus.Zakazani projekti i snimanja u Grčkoj odmah su prekinuti, a Saša se ubrzo vratio za Beograd i trenutno je u izolaciji. Saša se za sada oseća dobro, a ova informacija potvrđena je medijima iz PR tima Saše Kovačevića.

Foto: TV Pink Printscreen

- Istina je da je Saša pozitivan. Napravili smo veliku grešku što smo fanovima dozvolili da se slikaju sa Sašom posle koncerta. Ipak, nismo mogli da znamo unapred da će Saša biti pozitivan na virus, ali sada se dobro oseća - rečeno je iz PR tima popularnog pevača.

Autor: M.K.