AKTUELNO

Nije joj bilo lako!

Sanja Marinković, autorka i voditeljka emisije "Magazin In", ugostila je i ove subote u svom studiju dobro poznate dame sa domaće javne scene, među kojima su se našle bivša učesnica "Zadruge" Mina Vrbaški, pevačice Mia Borisavljević, Vesna Đogani, Biljana Jevtić, kao i ministarka bez portfelja, Slavica Đukić Dejanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Bivša zadrugarka otkrila je da spas nakon brojnih stvari koje su joj se izdešavale u životu pronašla u psihoterapiji.

Do skoro nisam razmišljala na tu temu, nisam znala da razgovaram, ali išla sam kod psihoterapeuta, koji mi je, onako, malo pomogao. Zato se ja sada mnogo bolje osećam, jer mi je dala neke smernice o kojima bi trebalo da razmišljam, da vidimo ša su moju ciljevi, šta su moje vrednosti, koji su moji kvaliteti - priča Mina, pa otkriva da je njena najveća vrednost upravo porodica.
Na prvom mestu mi je porodica, definitivno. Uvek sam razmišljala, i kroz taj rijaliti, da je to partner, ali na kraju shvatimo da su svi ti ljudi prolazni i da jedina osoba koja ostaje uz tebe su zapravo tvoji najbliži. Tvoja majka, tvoj vrat, sestra... Ja sam sve to zapostavljala, vraćala sam se tamo negde gde sam gubila vreme, ali sam opet iz toga zaista mnogo toga naučila. Zaista mi je psihoterapeut pomogao, napredovala sam - rekla je Vrbaški u emisiji "Magazin In".

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.

#Mina Vrabaški