AKTUELNO

Preokret!

U toku je emisija "Pitanja novinara". Darko Tanasijević na samom početku pokrenuo je goreću temu, a nakon ispovesti Dejana Dragojevića uključila se i Dalila Dragojević. Njeno izlaganje izazvalo je burne komentare Filipa Cara, ali loptu su ubrzo spustili.

Foto: TV Pink Printscreen

Izvadio bi ti grkljak kad bi se obratila Dejanu - rekao je Đedović.
Ustao čovek da us*re mene da lažem, a on laže sve vreme. Govorio idi kod Dejana, pričaj sa njim... Dolazimo do toga da on mene testira. Evo koliko je hrabar Filip, sve prebacuje na mene da ispadnem lažov, a ja pričam iskreno - pričala je Dalila.
Sve ovo što Filip radi, je l' ti nije dovoljan pokazatelj koliko je njemu stalo do tebe i da ne može da te gleda kako pričaš sa Dejanom - rekao je Darko Tanasijević
Nisam raskinula sa tobom. Hoću samo da kažem da je Ivana Šopić rekla dobro rečenicu ovde u emsiji, ja sam samo izašla iz zone kofora u kojoj sam se osećalal prelpo i da to je bila sreća za koju sam mislla da ne postoji veća. Kad sam došla u Zadrugu i kad je sve krenulo da se dešava, videla sam da to više nije to, da se bolje osećam sa Filipom, zato se desilo šta se desilo. Nikad nisam rekla da je brak bio loš... Jednostavno izlazak iz zone konforta. Mnogo sam srećnija sa Filipom - objasnila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga