AKTUELNO

Šok!

U toku je emisija ''Pitanja novinara'' a predstavnik portala Pink.rs novinar Darko Tanasijević sledeće pitanje postavio je Tari Simov:

Koliko te je zabolelo kad je Mateja pre nekoliko dana izabrao Anđelu - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne postoji reč koja bi opisala to...Mislim da će svako na ovom svetu skapirati da sam osoba za poželeti i da će svakome faliti Tara u nekome, ali me je to jako pogodilo i povredilo, pa je nestalo ujutru. Poznajem ga i znam koje stvari mogu da očekujem, i tada sam previše očekivala - rekla je Tara.
Ja i dalje stojim pri tome i odlučio sam da budem brutalno iskren. Ja sam to shvatio koja bolje ide uz mene. Ja joj to želim i vidim promenu. Ja sam na izbor dobio njih dve, ali bih izabrao neku treću osobu da je bila izabrana. To je moje mišljenje, iako sam poleteo i imam visoko mišljenje o sebi, imam ga - rekao je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja da ne psujem i da sam malo kulturnija izabrao bi mene - rekla je Simova.
Mi tek sada pričamo direktno o problemima iz Zadruge 3. Ja crvenim kad ona ustane i kaže neću boli me kur*c. Postoje itekako neke stvari koje meni smetaju kod nje - rekao je Matijević.

Foto: TV Pink Printscreen

Slažem se sa tim da devojci od 21 godinu ne stoji da psuje baš tako, ta psovka mi je ušla od Đedovića. Ja se trudim da promenim stvari da mu ne bi smetale. Okej menjam se zbog sebe zahvaljujući Mateji - rekla je Tara.

Detaljnije u nastavku ovog teksta: 

Autor: N.Žugić