AKTUELNO

Ponovo uhvaćena u laži?

U toku je emisija "Pitanja novinara", naredno pitanje bilo je za Mensura Ajdarpašića.

Ako bih ti sad rekao hipotetički da se oglasio Vladimir Tomović i da je rešio da progovori za medije i rekao da sve što je Milica rekla za aferu demantovano od strane njega - pitao je Darko Tanasijević.
Neka je živ i zdrav. Čovek može da priča šta hoće. Toliko mi je bitno, neka je živ i zdrav - rekao je Mensur.
Njegov izbor šta god da je uradio, njegovo pravo - dodala je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l' strepiš šta bi on mogao da kaže, obelodani i pokaže? - pitao je Darko Tanasijević.
Ne strepim ni najmanje - rekla je ona.
Jeste izrekla neistinu i pokušala da zaobiđe da ogovorimo o tome. To me je tad poremetilo, zabolelo me je što je izrekla neistinu. To je bilo, ja sam sad sa njom. O čemu god da su pričali, ja sam sa njom, nije on. Bezopasna mi je situacija - pričao je Ajdarpašić.
Kako bezopasno kad si plakao? - upitao je Darko Tanasijević.
Ja sam plakao zbog nje. Ozbiljnost saituaicje mi nije na nekom nivou, ako ne postoje fizički postupci. Da postoje ne bih imao neki problem. U kakvoj zabludi bih živeo da ne želim da budem sa nekim, da je neko bio sa njim - objasnio je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Milice, je l' imaš neke eksplicitne slike? - pitao je Darko Tanasijević.
Nemam, ni za sovje potrebe. Nije problem ispao oko dotičnog gospodina, nego zato što sam prećutala. Nema veze sa tim šta sam radila, kao što ni ja nemam šta je on radio. Ja sam čula ko je Mensur, ali ga nisam pratila. Nastalo jeto što sam prećutalal, nije problem zbog osobe. On nama ne predstavlja nikakv problem u vezi. Nisam lagala, naš odnos ne može niko da poremeti. Ja sam njemu ispričala, da li se on javio ili nije, to me ne zanima. Ne želim da spominjem i dajem na značaju - pričala je Milica.
Ova priča će igrati ulogu u njenom poverenju. U strahu je, to je evidentno. Nesigurno je za to što se dešavalo u porukama. Vidi se njena nesigurnosti u tvrdnjama da nema ništa - dodao je Mensur.
Ja poštujem kako se ponašaš u ovoj situaciju, izuzev da si nesigurna kad su te neke tvrdnje ili navodi. Moraš biti malo sigurnija u to što demantuješ. Govorim ti radi tebe, ne radi mene. To će biti tvoja sramota, to mene ne može da poremeti. Ako bude došlo do toga da ne budem sa njom, Bože moj, mladi ljudi - nastavio je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekla si javno, čak i Mensuru da si ukačila njegovu taktiku. Rekla si da namerno pravi od sebe žrtvu i da ti zato stižu negativna pitanja - dodao je Darko Tansijević.
Njegovo pogrešno izlganje je jako ružno, to sam mu i rekla, što se i složio. Pogrešno zvuči i rekla sam mu, složio se sa tim da ne teba to da radi, da ne bi stavljao ni mene, ni njega u situaciju da odgovaramo na neprijatna pitanja - rekla je Milica.
Nemam nameru, niti želim da budem to. Kakva ću ja biti žrtva? Čovek ovde odvaljen od brda. Ne bih rekao za sebe da želim da napravim žrtvu - pričao je Mensur.
Nisam ja to rekla u pravom smislu te reči, bilo je irnonično - dodala je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad ti gledaoci kažu "Mala ta trpa sve dublje i dublje" , šta je to što gledoci vide? - pitao je Darko.
Ja sam pustio da naš odnos teče dalje, ja sam prijatan ikorektan, mimo našim svađa oko ljubomore. Ja sma maksimalno korektan, dopustio sam joj mnogo, neka uživa u tome što ima. Dao sam joj sebi, dsao sam joj sve što treba jedan momak da pruži jednoj devojci. Ukoliko ona ne bude znala da to ceni, uvažava i poštuje, kad čovek malo razmisli, zašto bi to mene brinulo? Ako smatra da ne bi trebala da poštuje jedan paket što ima... Ona ako misli, da ne zaslužujem da mi govori istinu, da me voli, da me pravi budalom, da pokušava da me obmane, da me petlja... Ako misli da treba, onda ćemo joj dovoliti da ona kaže o sebi, ne o meni - Došlo je do nekih stvari i to mi nije za primer, kad je ona u pitanju. Ta neka komunikacija iako ništa navodno nije bilo - govorio je on.
Rekla sam da sam pogrešila, ne znam šta više treba da uradim? Ne znači da sam loša osoba ako sam to uradila. Ja sam priznala i rekla sma da sam pogrešila! Ne mogu da se vratim u prošlost... Sebe ne želim da vraćam tri korka unazad, tu priču sam završila - vikala je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Zbog čega se Milica boji da demonstrira taj poljubac? - pitao je Darko.
Ja sam odlučio da u ovoj sezoni budem bez određenih ekstavagantnih situacija koje će da me umore do polovine rijalitija, radi nekog drugog. Volim, stalo mi je, ali da ću da radim neke stvari koje su mi nedopustive, ne pada mi na pamet. Dešava se da se izdrem, da ludujem, da vičem - rekao je on.
Mensuru da kaže najgoru istinu on bi joj prešao. Ona ne kapira da je mnogo gore da ga slaže, da će ga to iznervirati... Ona misli da će ga izgubiti, a ne izgubiće ga ako laže - uključio se Miki.
Ja mogu da ćutim i da se pravim lud... Vidiš i sam koliko sam laganiji u odnosu na prethodnu sezonu i stabilniji. Mogu da misle da mogu da me slažu i pređu. Ja kad se budem naljutio na nju... Ja ne želim da odem od nje, ne želim da je izgubim, ali ako mi bude prekucalo... Neću da budem celog života budala koja će da bude u odnosima, da me laže sve živo... Ja joj sve ispričam i najgore... - nastavio je Ajdarpašić.

Foto: TV Pink Printscreen

Zbig čega se bojim da demonstriraš poljubac? - upitao je Darko.
Ne želim da pravim budalu. Svi gledaju nanaš odnos kako je on sebe dao, kako samo on voli, a ja ne volim. Ne želim da se pravdam ljudima, kako god oni videli. Ja znam da ga volim i koliko ga volim. Takav osećaj nikad nisam imala ni prema jednom dečku, nisam volela koliko sad volim. Svi pričaju kako samo Mensur voli, dosta mi je toga! - odbrusila je Veselinovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga