AKTUELNO

Iskreno!

U novom izdanju emisije "Premijera - Vikend Specijal", reporter Nemanja Vujičić porazgovarao je sa bivšom zadrugarkom, Anom Korać.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je danas Noć veštica, Ana se maskirala u svom stilu.

Danas sam ni ja ne znam šta, htela sam da budem i anđeo i đavolica, pa nisam mogla da se odlučim, pa sam sad ovo, ne znam ni ja - nasmejala se Koraćeva.

Ona kaže da ju je nova ljubav potpuno promenila, pa se u svom gostovanu dotakla i famoznog poklona od jače polovine, koji je bio glavna tema u medijima.

Dobila sam poklon, da, mnogo sam srećna! Totalno sam se promenila, čak više nisam ni brineta, sad sam plavuša... Što se tiče poklona, pa da, to je od momka, ne znam šta bih drugo rekla... I Stiker je dobio automobil, tako da svi smo dobili poklone - priča bivša zadrugarka, pa otkriva da li će uskoro reći sudbonsono "da".
Uh, rano je za to, to je tek neka sveža veza, na početku smo, ali videćemo šta će se desiti dalje, ko zna. Odavde je, iz Beograda je. Bitno da je sad lepo... Kako zračiš, tako privlačiš - kaže Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Koraćeva se dotakla i aktuelne teme u "Zadruzi", odnosa Dalile i Dejana Dragojevića.

Iskrneo, meni je Dejana jako žao, kad god ga gledam, on je meni kao neka beba. Kao neki dečak kome treba zagrljaj i stvarno da ga neko voli. Mislim da njega Dalila već godinama nije volela, i da je to sve već bila neka navika. I neka, i treba da raskinu, ona mi uopšta nije za njega. Oni su mi kao baba i deda, već sam to rekla, nikakva dešavanja između njih... I kad sam bila kod njih kući, uvek je to bilo nešto dosadno. Meni je on zanimljiviji bez nje, kao i ona bez njega. Nisu uopšte par, bolji su mi ovako kad su razdvojeni - zapaža Ana.
Ne znam da li su imali svađe, ali znam da su kao par bili dosadni. Niti su imali energije, niti neke volje za nešto... Njima se dan zasnivao na hrani i sedenju kod kuće. Baš bezveze - kaže Koraćeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ana se dotakla i Dejanovog odnosa sa porodicom Dragojević.

Ne znam za Dejanovu stranu priče, znam za drugu stranu. Kad sam bila kod Biljane, stvarno je sve najlepše govorila o Dejanu, uvek joj je bilo teško kad je pričala o njemu. Meni njegova priča uopšte nije jasna, ne poznajem tu priču, znam samo šta su mi David i ona pričali, i znam da jako pate za Dejanom, ne samo njih dvoje, već i baka, sestra... Volela bih da se pomire i da budu normalna porodica - zaključuje Ana u emisiji "Premijera - Vikend Specijal".

Foto: Pink.rs

Autor: P.R.

#Ana Korać