AKTUELNO

Iskrena!

U novom izdanju emisije "Amidži šou", voditelj i autor Ognjen Amidžić ugostio je folk zvedzu, Draganu Mirković.

Foto: TV Pink Printscreen

Dragana je otkrila kako balansira između javnog i privatnog života, te i kako je njena karijera uticala na nju.

Kod mene je uvek postojao balans između javnog i privatnog života. Ja nisam krila svoj privatni život, jer nisam imala šta da krijem, ali sam ga prosto negde čuvala, jer gde ću da pobegnem od nečega, pritiska javnosti, nego pobeći negde u neki svoj privatni kutak. Nikad ništa nisam krila iz svog privatnog života, sad da me pitaš da li postoji nešto što niko ne zna, iskreno mislim da nemam odogvor na to, osim nekih sitnica - priča Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Pevačica se dotakla i slobodnog vremena, i kako živi van kamera.

Deca više nisu deca, malo imam problem slobodnog vremena, to me malo nerivra, da budem iskrena. Odrasli su, imaju potrebu za svojim društvom i vremenom, ali ih nahvatam po kući, pa tako malo stignem da pričam sa njima, nekad napravimo neku fotkicu, to me zadovoljava. Naravno, šta treba po kući da se uradi, ako imam nekih dnevnih obaveza, čak i nevezano za moj posao. Spadam u prilično vrednu ženu, uvek sam preiskrena, tako da ne sad nešto da držim krpu u ruci, čistim, to mi ne ide od ruke, više sam za neke kreativnije poslove i nešto stvoriti, napraviti, pojuriti - kaže Mirkovićeva, pa otkriva zašto je to tako:
Moja baka je bila jako mlada kada sam se rodila, kao i majka, imam i stariju sestru, tako da kad sam i htela da uradim nešto po kući, nisam stizala od njih. To i nije bilo toliko loše, da se razumemo. Nikako da stignem na red da budem ta neka domaćica, ali poštujem ulogu domaćice, to je izuetno težak i bitan posao, moja mama je domaćica i ona je najbolja žena na svetu - kaže Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Mirkovićeva se dotakla svoje dece, Marka i Manuele, koji nisu eksponirani u javnosti.

Njihova je odluka, što je malo i začuđujuće, jer deca u njihovim godinama žele da budu viđeni, da budu bitni, to je negde prirodno, međutim oni ne. Ne znam da li je to moja krivica, uslovno rečeno, mada sam ja presrećna zbog toga što su tako odlučili. Prosto, u mom životu je bilo dovljno jedno poznato ime, a to je moje, još i deca - neka, hvala. Sami su odlučili, možda i kad su me videli uplakanu kada je neke laži bila obavljena u medijima... Poslednji put kad su me videli uplakanu, pitali su me: "Mama, je l' opet novinari". Trebalo je da to sakrijem od njih, ali ja kako sam preiskrena, pogotovu u svojoj kući, ništa nisam želela da krijem od njih, i onda je možda to njih udaljilo od te neke male želje da budu iole viđeni i poznati - priča Gaga.
Marko je završio Akademiju, sada je na studijama, studira ekonomsko pravo, a Manuela upravo završava, ovo joj je godina matura, tako da bira između dva fakulteta, u to se ne mešam. Odlični su učenici, nikad nije bilo problema sa njima, tako da sam da blagoslovena što se tiče njih, deca su mi usrečila, kao i svaku majku, ali mene su beskrajno usrećili - zaključuje Dragana u emsiji "Amidži šou".

Autor: P.R.

#Dragana Mirković