AKTUELNO

Odgovorila na sva pitanja!

Nikolija Jovanović nedavno se porodila i na svet donela još jednu devojčicu. Nevenčana supruga Relje Popovića večeras je održala svoj prvi nastup nakon porođaja, a neposredno pred početak istog, pevačica je stala ispred medija i otkrila sve detalje svog trenutnog života.

Foto: Pink.rs/M. Ivanović

Nikolija se na samom početu dotaka svoje nove frizure. Naime, pevačica više nije brineta, te je nedavno sve iznenadila novom frizurom, ali i kada se ofarbala u plavo.

Pa, padne mi na pamet jednom u par godina i htela sam da uradim nešto radikalno - otkriva ona.

Jovanovićeva se dotakla i svoje trudnoće, ali i uloge majke, u kojoj se ostvarila po drugi put.

Relja i ja čuvamo naš privatni život, tako da moja sreća je svakako velika, iako je ne podelim uvek sa medijima i fanovima. Jednostavno odvajam te dve stvari, ali to nikako ne umanjuje moju sreću. Trudnoća je prošla lepo, sve okej - priča Nikolija, pa otkriva da zbog neprestanih treninga izgleda nikad bolje:
Treniram, padaju mi pantalone, kao što možete da vidite. Volim da treniram, oduvek sam trenirala i čim je doktor dao zelenu svetlo, ja sam nastavila sa treninzima - kaže pevačica.

Foto: Pink.rs/M. Ivanović

Nikolija je otkrila i da li joj je sada teže kada je majka ne jedne, već dve devojčice.

Lepo je biti mama dva deteta, naravno da se to duple obaveze, ali je zaista neprocenjivo lepo, što se može videti i na meni - priča ona, pa dodaje:
Volim da radim i mislim da žene treba da rade, da ne kažem moderne mame, jednostavno, 21. vek je i da bih se osećala ispunjenom, treba da radim posao koji volim i to može samo da doprinese da se osećam dobro - kaže Nikolija.

Foto: Pink.rs/M. Ivanović

Pevačica se dotakla i svoje majke, Vesne Zmijanac, pa otkriva da li joj ona pomaže oko dece.

Zavisi, kako kad. Verovali ili ne, moja mama nema slobodan vikend februara, ja joj se divim odakle joj snage. Kad mi je pročitala svoj repertoar i datume, pitam je: "Kad se vidimo", pa uđem u kalendar, pa krenem redom, što sa Reljom, što sa mamom. On ima snimanja, nastupe, pa tako uđem u kalendar i gledam - priča Jovanovićeva.

Foto: Pink.rs

Kako je večeras njenom bratu rođendan, Nikolija otkriva da je zbog toga vrlo uzbuđena.

Tako je, jako sam uzbuđena zbog toga, spremili smo jedno lepo iznenađenje i jedva čekam da se to desi - kaže ona.

Kako je i sama pre dve nedelje oduvala svećice, Nikolija kaže da o tome više ne razmišlja.

Jesam, ali posle tridesete se ne hvalim - smeje se pevačica.

Foto: Pink.rs/M. Ivanović

Mlada mama je otkrila i zašto nije zajedno sa svojim suprugom podelila ime svoje druge naslednice, kao što je to uradila sa prvom.

Pa da, glupo je da sad kažem, ali kad bih vratila vreme u nazad, ne bi vam rekli ni to prvo, ali bila je, onako, euforija, mediji su bili ispred porodilišta... A sad se, onako, sve sleglo i odlučili smo da decu potpuno sakrijemo od medija i društvenih mreža. Nemam ništa protiv što neke kolege prave od svoje dece javne ličnosti, ja samo želim da našim ćerkama damo slobodu da mogu da biraju kada porastu da li žele da budu javne ličnosti ili ne - zaključuje Nikolija za Pink.rs.

Foto: Instagram.com/nikolijaofficial

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: P.R. / M.I.

#Nikolija Jovanović