AKTUELNO

I dalje traju provokacije!

U toku je emisija Pitanja gledalaca sa Milanom Miloševićem. Voditelj je dao reč Jovani Tomić Matoroj, da prokomentariše svoju drugaricu i njene emocije posle svađe sa svojim i dalje zakonitim mužem.

Foto: TV Pink Printscreen

"Plačući si otrčala u sobu i rekla si da ne možeš više da slušaš kako te ponižava", samo da podsetim na pitanje, šta ti misliš na šta je tačno mislila? - pitao je voditelj.
Znam, plakala je tad i onda kad je polio flašicom. Sve je to normalno, Dejan neke stvari sada radi jer ga ponese osećaj i neki poriv. Biće njemu krivo i možda se čak i suzdržava, ali to je ego, emocija, možda proradi i ego. Svako pati na svoj način - odgovorila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Očigledno da moram da patim po šablonu, jer šta god da uradim ispada da nekog skrnavim, ponizim, uništim sreću šta god - dobacio je Dejan.
Da li si se uplčašio da su modrice od Cara? - pitao je Milan.
Pa šta i da sam dopustila modrice, ti nemaš šta više da komentarišeš - dobacivala je Dragojevićka.
Ne interesuje me više ništa, obezglavljena da bude - dodao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

On hoće da kaže da sam ja pre svga bila loša, a da sam u braku procvetala, a ja sam uvek bila ista, samo u braku učaurena - dobacila je Dalila.
Ne može ona da bude ravnodušna normalno, ima dosta i tih peckanja i ne može da bude imuna - dodala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Anđela, molim te kako ti ovo komentarišeš? - pitao je voditelj.
Što se tiče Dejana i njegovih izjava u poslednje vreme, normalno da je povređen. U poslednje vreme imam utisak da želi malo da isprovocira, da pobesni, da joj proradi agresija, ja sam to osetila. To je moje mišljenje, baš sam to rekla pre par dana. Ali on ima prava da uradi šta god hoće jer je povređen - odgovorila je Anđela.
Ma koga on može da povredi, koga on još zanima - dobacivala je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga