AKTUELNO

Turbulentna noć!

Sreda noć na velelepnom imanju rezervisana je za Pitanja gledalaca. Nakon što je Milan Milošević ušao u Belu kući, zadrugarima od starta nije bilo dobro dobro.

Foto: TV Pink Printscreen

Veče je počelo turbulentno i potegla se tema o odnosu Dejana i Dalile Dragojević ali i Filipa Cara. Milan je pročitao prvo pitanje za Dalilu:

Kada ti je Dejan sasuo sve u lice, plačući, otrčala si u sobu i rekla da ne možeš da gledaš kako te ponižava. Šta si tačno mislila? - glasilo je pitanje.
Ako se vratimo to je bilo kad mi je pričao da sam u kanalu i da će on biti taj koji će me izvaditi kad me svi budu kanalili. Aludirao je na stvari koje su bolne i preko glave mi je tih poređenja. On ima stalno potrebe da pominje za tu budućnost, a svi znate na šta se to odnosi. Nije bitna ni kuća ni ništa, nego ono što je trebalo da se desi na kraju rijalitija. Što se tiče priče za Loznicu, pola sam čula. Meni je najteže u svemu ovome. On je danas na radiju rekao nešto za neke stvari, ja niti sam ljubomorna na njegove stvari, nego sam rekla da me se neki ljudi tako lako odriću preko tv-a, a ni ne znaju sve. Sve što sam zamislila, to sam i ostvarila, a neki su ostali da tapkaju u mestu. Meni je to mizerno što si pozdravljao te neke ljude na radiju.Stara Dalila i ova sad je bila uvek ista. Što se tiče agresije, ja sam se uvek branila, i uvek ću tako. Nema on tu mene šta da pravda. Evo vidite on ima sada osmeh na licu, to je najbitnije. Rekla sam mu da ne brine za moje modrice, verovatno je mislio da me Filip štipa. Jadno je i nemam šta da kažem - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto lepo ne rasporediš imovinu iz Zadruge, a ne da Car jede tvoje? - glasilo je pitanje za Dejana:
Nema šta da rasporedim, nismo u budžeti skoro mesec dana. Kupim ja svaki put, pa ostavim sa strane. Nemam ja problem, neka je uzela. Dao sam ti krevet, ništa mi ne treba, ostavio sam žetone. Uzeo mi ženu, krevet, žetone, još da mi uzme ajvar i eutokrem. Sinoć dolazim i vidim stolicu i vidim otkopčana torbica i uzete pare. Ona je velika Dalila, donela jaranima da se pije i kocka. Dođi i reci, ostavi kad ti zatreba, kad imaš malo budžet. Rekao sam kad god da si gladna, uzmi ima svega, nemoj iznositi, nemoj me toliko ponižavati - govorio je Dejan.

Nakon toga je Car ustao i odgovorio Dejanu na provokacije:

Dalila je sve vreme govorila kako Dejan od sebe pravi žrtvu, pa su njih dvoje ušli u raspravu koja je trajala neko vreme, čak su jedno drugom prebacili ko je koga izdržavao. Potegla se tema i oko porodice i dece koju su Dalila i Dejan planirali, a onda je Dalila pričala što želi žensko dete sa Carem.

Nakon toga se u Rasjkom vrtu desila brutalna svađa Dalile i Cara. Car je prebacio Dalili na svađanju sa Dejanom i što je pominjala neke teme koje nije smela, pa su njih dvoje raskinuli zbog toga.

Kada ćemo čuti kako je došlo do pucanja vašeg braka, jer ste vi važili za idealan par? - pročitao je Milan pitanje za Dejana:
Što se mene tiče, to se desilo ovde, kraj i tačka. Ne zanima me viša ova osoba, razumete li vi? Ništa me ne zanima više, mislila sam da ću na drugoj strani biti srećna, ali nisam, neću više biti ni sa kim - vikala je Dalila.
Sama je rekla da je lagala i da jedino što se desilo je ono što se zaljubila u njega. Eto, njoj se to desilo, ali nama je bilo idealno. I sada kada pričaju nešto ja ne dam na pljuju jer je to za mene bio najsavršeniji odnos. Jedina greška je to što se ona zaljubila - govorio je Dejan.

Car je nakon toga ustao i dao svoj sud o odnosu Dalile i Dejana:

Ja ću reći iskrenom znam biti svakakav. Rećiću samo da sam ja u šoku. Nikad u životu neću podržati nekoga jer nisi niti partner, niti sin, niti ništa kad tapšeš neke stvari nekome ko radi loše stvari. U nekim stiuacijama sam smatrao da Dalila nije u pravu, u nekim Dejan. Ona se zaljubila sam u mene, ostavila u mene i raskinula. Gledaj da ideš bez svađe i biraj reči. Dejan ima opravdanje, mi smo mu napravili muku. Ona ne treba da ćuti i ne može. Rekao sam samo da ne ulazi u svađu, ako nije preko potvrdno. Dejan povrđen, ona bezpotrebno ulazi u raspvu. Da neko prekida sa mnom i govori da sam pi*ka? To na nekim drugim adresima. Sanjao sam da nađem zvezu, a putevi su puni oblaka. Izgleda sam naleteo najoš jedan oblam. Završavam sa ovom pričom. Bilo bi idealno da se pomire. On mi je na momentar normlanan i racionalan, a na momentar psihopata. Ona je luda... Oni su idelani. Mislim da treba da se pomire, stave brak na prvo mesto i da cepaju nas - govorio je Car.

Nakon toga je Dejan rekao da nema nameru da se pomiri sa Dalilom, jer je ona odabrala stvari koje su joj se gadile.

Nakon toga Dalila je otkrila da joj je Sanja Grujić dala savet da treba da bude sama, jer Car nije ozbiljan, pa je on ušao u sukob sa Sanjom.

Dejan je u jednom momentu komentarisao svoj odnos sa bratom Davidom, pa je otkrio da li će se pomiriti sa njim:

Usledilo je pitanje za Miljanu Kulić koja je ispričala kako se oseća nakon što ju je Zola zaprosio:

To nije bila prava veridba...Desilo se u radiju Amnezija. To se jednom dogodilo na ostrvu ali tada nije bila velika ljubav, ali bih bila najsrećnija i najsrećniji dan kada bi odobrili i kada bi napravili pravu svadbu, sa pravim matičarem. Prava pravcata svadba, sve pravo da se dogodi i da odemo u crkvu. Niti sam pre njega nekoga ovoliko volela. Ja sam htela i da prekinem i da prekidam. Kada smo raskidali, gledala sam da ne budem paćenica, a kada je bila priča za Maju, ja sam se cepala iznutra. Ja bih volela da se to baš ovde dogodi, jer ja ovde živim već pet godina - rekla je Miljana.

Nakon emisije, Car je postao svestan da je stvaarno kraj njegove veze sa Daliliom. Ona je legla sama u krevet i u nekoliko navrata iskulirala Cara.

Autor: N.B.

#Zadruga