AKTUELNO

Neočekivano!

Pevačica Nina Badrić otkrila je izuzetno zanimljiv detalj iz svog privatnog života.

Foto: Instagram.com/badrich

Naime, Badrićeva kaže da ju je svojevremeno glavom i bradom na večeru pokušao da izvede slavni holivudski glumac, Kevin Kostner.

To je tako kada si klinka. Tada sam imala 25-26 godina. Nalazila sam se tom prilikom u Monte Karlu na jednoj gala večeri i dodeli nagrada. Kevin Kostner me pozvao na večeru, a ja sam bila sigurna da je u pitanju šala - rekla je ona, pa dodala:
To je tako kada si mlad i nemaš samopouzdanja. Pomislila sam "Ma da, od svih žena po Monte Karlu, baš će mene da pozove na sastanak - priča pevačica i naglašava da je to bilo otprilike u vreme kada je snimio film "Telohranitelj".
Video me u jednom klubu i poslao je asistenta koji me celu noć ganjao. Pitao me 500 puta želim li na večeru s njim. Na kraju mi je prišla jedna novinarka iz Beograda, otprilike oko dva ujutro, i pitala me: "Pa, šta je bre s tobom, Nina?" Ja sam tada bila zaljubljena u nekog idiota iz Zagreba, a kada sam rekla njegovom asistentu da imam dečka, on me samo pogledao i zahvalio. Ko zna što je mislio u glavi - istakla je Nina, pa dodaje:
No, da mogu vratiti trenutak, naravno da bih izašla na večeru s Kevinom Kostnerom, meni je sve to skupa selo tek nakon nekoliko godina - otkrila je hrvatska pevačica.

Foto: Pink.rs/N. Vujčić

Autor: P.R.

#Nina Badrić