AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Komplikovana veza Milice Veselinović i Mensura Ajdarpašića često zbunjuje zadrugare. Iako je Mensur sam često nasamo napada da joj ne veruje, kad ostali zadrugari izraze istu sumnju, on je brani po svaku cenu. Ovo je začudilo mnoge takmičare koji su u "Zadruzi 3" bili u Beloj kući sa Mensurom, kako je svojoj tadašnjoj devojci Mini Vrbaški ljubomorisao čak i kad gleda u tuđe patike.

Zbog ovoga Mensur često dobija komentare da je Minu mnogo više voleo, a pojedini zadrugari, među kojima su najglasniji Tara Simov, Marko Osmakčić i Filip Car, govore Ajdarpašiću da namerno trpi Miličine priče, kao bi "ispao žrtva" i osigurao sebi što bolji plasman.

Foto: Pink.rs/ZVELJKOVIC; BOJANB; SKOJIC; NBRAJOVIC; NŽUGIĆ

Nakon što se saznalo da se Milica dopisivala sa Vladimirom Tomovićem, isplivali su i drugi detalji njenog života pre "Zadruge". Nekoliko zadrugara je otkrilo da je Milica provela određeni period vremena u karantinu sa Nikolom Grujićem iza zatvorenih vrata, dok je njena najbolja drugarica u kući Lorna Pratnemer otkrila da se Milici sviđa Fran Pujas. Veselinovićeva je dovedena u priču i sa Filipom Carem, što je četvriti Minin bivšinsa kojim je stavljena u ovaj kontekst posle Mensura, Tomovića i Frana.

Mina se još jednog oglasila za naš portal i otkrila šta misli o Millici sada, koja ju je pre ulaska u "Zadrugu 5" potkačila. Inače, Mensur je izjavio da ga Milica ne voli ni približno kao Mina, koja mu je to u trećoj sezoni najgledanijeg rijalitija dokazala, dok od Veselinovićeva često dobija samo hladnoću.

Foto: Pink.rs

Milica i Mensur su čisti fejk! Ono što imam prilike da pogledam kad su njih dvoje u pitanju, samo takav zaključak mogu da donesem. To kako Mensur izgleda kada voli znam odlično i ovo što sada prezentuje nije ni blizu. I mislim da nije dobro što me toliko uvlači u dešavanja vezana za njihov odnos, sa devojkom posebno. Generalno se ne vidi hemija među njima, još kad Mensur počne da upoređuje i priča koliko smo se voleli, sve ono što pokušava da pokaže sa Milicom pada u vodu. Što se tiče Miličinog straha da bih se ja nešto mešala da sam tamo, tome nema mesta, jer je to zavšreno sa moje strane barem. Bolje da se posvete jedno drugom, možda se rodi veća ljubav među njima, nego da se bave Minom svaki dan i to što pokušavaju mene da okrive za svoje nesuglasice - ističe Mina.
Od Milice me ne čudi ništa. Prvo sam u samom startu mislila da je mene pomenula kako bi skrenula pažnju na sebe, a sada mi je jasno da ona doslovce želi sve što je imalo veze sa mnom. Kako baš da joj se svideo Fran, da se smeška Caru i da prvu noć legne u krevet kod Mensura?! Svi vide da petlja i laže, dok Mensur figurativno rečeno vadi vruć kesten iz vatre. Pokušava da to opravda i vrlo je lagan. Sećam se koliko sam problema imala zbog pogleda u tuđe patike, a tek da ne pominjem situaciju koja se desila na moj rođendan u 3. sezoni, kada je zbog običnog razgovora sa jednim zadrugarom polomio pola kuće i sebi ruke, pa završio u zatvoru! Ne znam zašto svoj odnos baziraju na napadu mene i odbrani neodbranjivog! - zaključuje Vrbaški.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M. P.

#Filip Car

#Fran Pujas

#Mensur Ajdarpašić

#Milica Veselinović

#Mina Vrbaški

#Vladimir Tomović