AKTUELNO

"On poštuje našu veru", tvrdi Dejanov tast.

Godinama unazad kruže glasine da je Dejan Dragojević svojevremeno zbog supruge Dalile iz hrišćanstva prešao u islam. Povod za ovakve glasine bila su njegova priznanja da ne jede meso niti pije alkohol otkako je u braku sa Dalilom, a u "Zadruzi" je takođe javno rekao da klanja. Pre nekoliko dana su i komšinice iz Gornjeg Šepka, gde živi Huso Mujić, Dalilin otac, rekle da je Dejan zbog nje prešao u Islam, a sada je istinu otkrio njegov tast.

Foto: Pink.rs

- Nije istina da je Dejan primio islam i promenio veru. Zna se kako se islam prima. Je l' Dragojević još? Jeste - počeo je Huso.

To je izmišljotina. On je dečko poštovao našu veru, kao što mi poštujemo njegovu. Bio je na sahrani kod naših rođaka i tako je krenula ta priča. Tada je ispoštovao sahranu koja je organizovana po muslimanskim običajima, neko je to video i raširio priču. Nije on jedini pravoslavac koji je bio na islamskoj sahrani. Dolaze i katolici, to ne znači das je neko primio veru. Čista glupost! On poštuje našu veru i to mi je pokazalo da je dobar čovek - objasnio je Mujić za Telegraf Jetset.

Foto: Pink.rs/Nemanja Vujičić

Autor: D.T.

#Dejan Dragojević

#Huso Mujić