AKTUELNO

U njeogovm stilu!

Upravo su počele "Nominacije", a voditelj Milan Milošević ušao je u Belu kuću. Zadrugari večeras biraju između Dina Dizdarevića i Mije Jovanović, koje je za potrče postavio ovonedeljni vođa Stefan Mihić. Reč je prvi dobio Dejan Dragojević.

Što se tiče njih dvoje u korektim odnosima sam i sa Dinom i sa Mijom. Nemam sukoe, imao sam sitne zamerke. Što se mene tiče, viidm da su u odnosu i da im prija. Svoj glas ću dati Dino, Mija neka ostane - rekao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeći je nominovao Marko Đedović.

U boljim sam odnosima sa Dinom, on mi je drag. Nisamupućen u odnose zadrugara sa Dinom, govore da je dvoličan, loš, ja nemam takvo mipljenje. Drag mi je, super komuniciramo. Što se tiče Mije, ništa mi nije jasno. Ugasila se ućutala, utihnula. U poslendje vreme se dešava, upada mi u videokrug. Njihova veza mi je smešna, meni je to skalamerija. Nisam primetio ni da gorim, ni da se dešava. Mihić je verovatno primetio, meni ne ivu ni tipski, ni vizuelno. Dinu se do skro sviđala Tara, sad mu se sviđa Mia. Pojedinačno imam lepo mišljenje. Ostaviću Dina, jer ga zam duže i bolje - govorio je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeća je nominovala MC Aleks.

Okej sam i sa Dinom i sa Mijom. Što se tiče veze mislim da Dino nije iskren, da mu se Mija ne dopada. Sa Mijine strane ima dopadanja. Poslaću Dinu, zbog Mijine situacije i priče koju je priživela. Imam jednu zamerku kod Dina, kad smo se posvađale Jovana i ja, on je rekao šta će mu to. Kad smo se pomirile pitala je da li smo okej. Poslaću Dinu, nemam ništa protiv njega, ali to su moji razlozi - pričala je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga