AKTUELNO

Njegov gest ih je razočarao!

U toku su nominacije. Naredni koji nominuje bio je MC Damiro:

Što se tiče Dina, imali smo neke konflikte, koje sam ja oprostio ali nisam zaboravoi. Drugačiji si mi nego u karantinu. Ovde se šlihtaš ovim rijaliti igračima. On je tražio račun za radnju, a zna da se u radnji ne daje račnu. Meni nije jasno šta se ovo dešava sa njim. On stalno gleda u mene, kakve gaće i čarape nosim. Mada sada se to promenilo, odaljio se, a uplašio sam se da mu se sviđam - rekao je Damiro, pa komentarisao Miju:
Ona je uvek tu, pomaže svima, meni je pomogla i kada sam bio bolestan. Ona nije trebala da bude ovde, a ona je rekla da želi da bude doktorka, pa mi nije jasno šta traži ovde, mada verovatno želi da se menja. Ne bih ja dužio previše, videćemo u kakvim ćemo odosima biti Dino i ja, a Miji svaka čast. Šaljem Dina u izolaciju - rekao je Damiro.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon njega je ustala Aleksandra Kostadinović:

Ja ću ostaviti Miju - rekla je Aleksandra koja je zaplakala jer joj nedostaju ljudi koji su van rijalitija.

Foto: TV Pink Printscreen

Došlo je vreme da nominuje Milana Šarac Mima:

Dino je jedan izuzetno vredan momak. On stalno čisti, sprema, i ja bih volela da ima više takvih momaka, mada mi se ne sviđa što on uzima piva na rođendanima nekih ljudi, pa onda prodaje drugima, to mi se ne dopada. Takođe moram da kažem da mislim da su oni u vezi zbog neke priče, a nisam ih videla ni u jednom momentu kako se ljube. Šaljem Dina, a sa Mijom imam bližu komunikaciju - rekla je MIma.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku:

Autor: N.B.

#Zadruga